Spor

Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Oosterwolde ve Cengiz Ünder...

Fenerbahçe, Cengiz Ünder'in sağ kasık kasında kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde'nin ise sol diz ön çapraz bağında rüptür tespit edildiğini açıkladı. Her iki oyuncunun da tedavi ve rehabilitasyon süreci başladı.

Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması: Oosterwolde ve Cengiz Ünder...
21-10-2024 20:52
Fenerbahçe, ÖZETİ| Cengiz Ünder'in sağ kasık kasında kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde'nin ise sol diz ön çapraz bağında rüptür tespit edildiğini açıkladı. Her iki oyuncunun da tedavi ve rehabilitasyon süreci başladı.Abone ol

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde ve Cengiz Ünder'in sağlık kontrollerinin gerçekleşmesinin ardından oyuncuların durumu ile ilgili açıklamada bulundu.

Sarı lacivertli kulüp, yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşadıkları sakatlıklar neticesinde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Cengiz Ünder'in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde'nin ise sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edilmiştir. Oyuncularımızın tedavi ve rehabilitasyon süreci başlamıştır." ifadelerinde bulundu.

Sağlık Durumu Bilgilendirme

Profesyonel Futbol A Takımımızda yaşadıkları sakatlıklar neticesinde @AcibademSaglik Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülenmeleri gerçekleştirilen oyuncularımızdan Cengiz Ünder’in sağ kasık kas tendon bileşkesinde kısmi yırtık, Jayden Oosterwolde’nin… pic.twitter.com/xF2c54Nr6W

Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) October 21, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER