Gündem

Epic Games'in ücretsiz verdiği altıncı oyun belli oldu

Epic Games'in yeni başlattığı hediye oyun festivali kapsamında ücretsiz oyunlar dağıtılıyor. Bugünün beşinci ücretsiz oyunu da belli oldu.

Epic Games'in ücretsiz verdiği altıncı oyun belli oldu
20-12-2022 23:23

Epic ÖZETİ| Games, aralık ayı boyunca her gün oyunseverlere ücretsiz oyun dağıtmaya karar verdi. Bu kapsamda yakın zaman önce beşinci ücretsiz oyun olarak normalde 33 TL değerindeki Them's Fightin' Herds verilmişti. Şimdi altıncı ücretsiz oyun belli oldu.

POPÜLER OYUN ÜCRETSİZ HALE GELDİ.

Hikaye tarafında önemli oyunlardan biri olan Wolfenstein serisinin The New Order'ı Epic'in ücretsiz verdiği oyunlardan biri oldu. Altıncı sırada olarak ücretsiz verilen oyun, normalde 179 TL'ye satılıyordu.

Popüler oyun serisinin ilk çıkış tarihi 2014 olmasına rağmen hikayesi ve grafikleriyle birlikte değerlendirildiğinde halen başarılı bir oyun olarak değerlendirilebilir.

Epic Games oyunu şu şekilde açıklıyor:

"Wolfenstein: The New Order, birinci şahıs nişancı türünü yaratan seriyi yeniden canlandırıyor. Alternatif bir 1960'lar döneminde geçen bu oyunda, bildiğimiz tarihi çarpık bir şekilde değiştiren tanıdık bir düşman tarafından yönetilen sıra dışı bir dünyayı keşfet.

Hikaye odaklı oyunlar yapma konusundaki çalışmalarıyla ünlü deneyimli bir geliştirici grubundan oluşan bir stüdyo olan MachineGames'te geliştirilen Wolfenstein; aksiyon, macera ve birinci şahıs çatışma unsurlarıyla dolu derin bir oyun anlatımı sunuyor.
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER