Teknoloji

Elon Musk, Yapay Zeka Aracını Açıkladı: TruthGPT

Elon Musk, verdiği bir röportajda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Musk, hükümet yetkililerinin Twitter verilerine erişimine karşın neler yapacağını açıkladı. Musk ayrıca yeni bir yapay zeka aracı olan "TruthGPT" üzerinde çalıştığını duyurdu.

Elon Musk, Yapay Zeka Aracını Açıkladı: TruthGPT
18-04-2023 11:45

Milyarder ÖZETİ|insanı Elon Musk, birkaç gündür bir röportaj ile gündemde. Fox News'den Tucker Carlson ile yapılan bu röportaj, Elon Musk'ın gündeme ilişkin değerlendirmelerini, itiraflarını ve geleceğe yönelik projelerini ortaya koyuyordu. Gelin bu röportajın detaylarına yakından bakalım.

Dün sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Elon Musk'ın Twitter ile ilgili itirafından bahsetmiştik. Bu itirafa göre ABD hükümeti ile bazı istihbarat kaynakları, Twitter'daki tüm verilere -kullanıcı mesajları dahil- erişebiliyorlardı. Dün gece yayınlanan birinci bölüm, Elon Musk'ın bu konudaki planlarını gözler önüne serdi.

Twitter'a uçtan uca şifrelenmiş mesaj özelliği geliyor!

Elon Musk

Elon Musk, "Aklımı başımdan aldı." ifadeleriyle açıkladığı mesele ile ilgili adım attığını duyurdu. Röportaja göre Twitter geliştiricileri, mesajlara uçtan uca şifreleme getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Elon Musk'ın açıklamasına göre üzerinde çalışılan özellik, çok büyük bir ihtimalle nisan ayı sona ermeden duyurulacak. 

Eğer Elon Musk'ın Twitter itirafı ile ilgili tüm detayları öğrenmek isterseniz:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER