Teknoloji

Elon Musk: Twitter’ı Satabilirim

Elon Musk, BBC'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. En çok Twitter'ı satın alma süreci ile ilgili konuşan Musk, bazı pişmanlıklarını da açıkladı. Bu arada; Musk, Twitter'ı alıcı bulabilirse satacak...

Elon Musk: Twitter’ı Satabilirim
12-04-2023 15:33

Milyarder ÖZETİ|insanı Elon Musk, BBC'ye dikkat çekici bir röportaj verdi. Bu röportaj, aslında Musk için pek çok itirafı da beraberinde getiriyordu. Yaptığı açıklamalara baktığımızda, Elon Musk'ın bazı pişmanlıkları olduğunu görüyoruz. Gelin hep birlikte, Elon Musk'ın BBC muhabirlerinden James Clayton'a verdiği röportaja yakından bakalım.

Elon Musk'ın BBC'ye verdiği röportajın önemli bir bölümü, 44 milyar dolar karşılığında satın alınan Twitter ile ilgiliydi. Sancılı bir süreçten geçtiğini söyleyen Musk, "Acı seviyesi oldukça yüksekti. Bu bir parti gibi değildi." ifadelerini kullandı. Twitter'ı satın aldığı için pişman olmadığını belirten milyarder iş insanı, son ayların oldukça stresli geçtiğini ancak işlerin yavaş yavaş rayına oturduğunu açıkladı. Bu arada; Elon Musk, Twitter için iyi bir teklif verilmesi durumunda platformu satabileceğini de sözlerine ekledi.

Twitter'ın reklam gelirleri arttı

Elon Musk

James Clayton'un Twitter'ın mali durumunu sorması üzerine çarpıcı bir açıklama yapan Musk, işlerin başa baş gittiğini belirtti. Bu önemliydi çünkü Twitter, Elon Musk'ın yönetimine geçtikten sonra reklamverenlerden uzaklaşmış, bu da platformun bir numaralı gelir kaynağının kurumasına yol açmıştı. Hatta bizzat kendisi, Twitter'ın iflas edebileceğini de söylemişti. BBC'ye yapılan açıklama, reklamverenlerin geri döndüğünü ortaya koyuyor. Geleceğe yönelik de konuşan iş insanı, "İşler yolunda giderse bu çeyrekte nakit akışı pozitife dönebilir." ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER