Teknoloji

Efsane Harita Pool Day, Counter-Strike 2'ye Eklendi!

Counter-Strike 2'ye, serinin hayranlarını geçmişe götürecek bir güncelleme geldi. İkonik harita Pool Day, oyuna eklendi.

Efsane Harita Pool Day, Counter-Strike 2'ye Eklendi!
26-06-2024 14:57

İkonik ÖZETİ| FPS serisi Counter-Strike’ın yeni oyunu Counter-Strike 2, Eylül 2023’te CS:GO’ya gelen bir güncelleme olarak oyuncuların beğenisine sunulmuştu. O zamandan beri de oyuna sürekli yenilikler ekleniyordu.

Bugün de oyuncuları, özellikle de eski Counter-Strike sevenleri çok mutlu edecek bir gelişme yaşandı. CS2’ye, önceki oyunlardan bildiğimiz ikonik bir harita geldi.

Pool Day, Counter-Strike 2’ye geldi

Counter-Strike oyunlarının efsane haritası Pool Day, topluluk haritası olarak Counter-Strike 2’ye eklendi. 5 haritanın bir parçası olan Pool Day, görsel anlamda iyileştirmelerle gelirken Deathmatch ve Armsrace modlarında deneyimlenebiliyor. Diğer haritalar ise Memento, Assembly, Thera ve Mills olarak açıklandı.

Pool Day, oynayanların eski günlere götürecek olması nedeniyle büyük heyecan uyandırdı. Özellikle herkesin internet kafeye gitti dönemde en çok oynanan haritalardan biriydi. Dar bir alanda oyun deneyimi sunan harita, hızlı oynanışıyla eğlenceli maçlar sunuyordu. CS:GO’da da topluluk haritası olarak çıkış yapmıştı.

CS2'nin Pool Day haritasından diğer görselleri:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER