Spor

Dursun Özbek'ten, Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Zengin yalı çocuğu...

Tüm Spor - Galatasaray başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın başkanı dün canlı yayında kendisi ile ilgili konuşan Ali Koç'a "Zengin yalı çocuğu haddini bilsin" dedi.

Dursun Özbek'ten, Ali Koç'a zehir zemberek sözler: Zengin yalı çocuğu...
09-06-2024 13:52

Galatasaray ÖZETİ| başkanı Dursun Özbek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı takımın başkanı dün canlı yayında kendisi ile ilgili konuşan Ali Koç'a "Zengin yalı çocuğu haddini bilsin" dedi.

Dünkü yayın ile ilgili görüşlerini paylaşarak konuşmasına başlayan Özbek, "İki tane başarısız başkan konuştu. Bu tavırlarla zaten başarılı olamazlar, mümkün değil. Galatasaray'ın başarılarını yaşamaya devam edecekler. Galatasaray'ın başarı silsilesi, ayarlarını bozdu." dedi.



"ZENGİN YALI ÇOCUĞU DİKKAT ETSİN"


İşte Dursun Özbek'in öne çıkan açıklamaları:

"Dünkü kongrede küfür kafir, nasıl saldırdıklarını gördünüz. Biz de kongre yaptık, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Biri terk ediyor, biri kendi kendine konuşuyor. Dün bir televizyon programı oldu. Sporla ilgisi olmayan tartışmalar. Türk sporuna hiç fayda sağlamayan bir toplantı oldu. Zengin yalı çocuğunun söyledikleri dikkatimi çekti. Çok dikkat etsin Galatasaray başkanının ismini ağzına alırken."

"Bu öyle tribünlere 30 bin kişi toplayıp, ligden çekilme konuşup, sonra geri vites yapıp... Öyle salla babam salla. Bu öyle bir şey değil. Biraz dikkatli olmasını tavsiye ediyorum. Ali Bey haddini bilsin! Yalıda büyümüş zengin çocuğu olmak, böyle hadsiz konuşmayı gerektirmez. Galatasaray Başkanı hakkında konuşurken, iki kez düşünsün! Sağda, solda sallamaya benzemez! Dikkat etsin!"

"Çok enteresan, Ali Koç yayında konuşmanın bir yerinde Kasımpaşa Başkanı Fatih Saraç'a 'Fatih kaseti koy' diye hitap edebiliyor! Demek ki eskiden gelen bir alışkanlık var, bu şekilde hitap edebilmesi için..."

"Bankalar Birliği'nden çıkmanın altyapısını hazırladık. Altı sene önce Bankalar Birliği'nden çıkma konusunu söyledim. Bazı arkadaşlar yeni idrak ediyor! Bu da Galatasaray'ın bakışını gösteriyor."

"TRANSFERLERİ KAMP DÖNEMİNE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORUZ"

"Transferle ilgili konuşmak, kulübün menfaatine olmaz! Transfer çalışmalarımız devam ediyor, zaten çok önceden başladık. En kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Kamp dönemine yetiştirmek için büyük gayret gösteriyoruz."

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER