Teknoloji

Disney, Yeni Filmlerinin Vizyon Tarihlerini Açıkladı - Webtekno

Disney, önümüzdeki yıllarda vizyona girecek filmlerinin vizyon tarihlerini güncelledi. Güncellemeyle birlikte Avatar, yeni Avengers filmleri ve birkaç MCU filminin ertelendiği görüldü. Öte yandan yepyeni bir Star Wars filmi takvime eklenirken Deadpool 3'ün vizyon tarihi öne alındı.

Disney, Yeni Filmlerinin Vizyon Tarihlerini Açıkladı - Webtekno
13-06-2023 22:52

Disney, ÖZETİ| önümüzdeki yıllarda vizyona girecek filmlerinin takviminde güncellemeye gitti. Dev şirket, Avatar ve Marvel filmleri de dahil birçok heyecanla beklenen yapımın çıkış tarihinde güncellemeler yaptı.

Disney’in güncellenen takvimi, James Cameron’un gişe rekorları kıran Avatar serisinin filmlerinin ertelendiğini gösteriyor. Öte yandan Deadpool 3, yeni Avengers filmleri gibi yapımlarda da değişiklik yapıldığı görülüyor.

3 Avatar filmi de ertelendi: Avatar 3, 2025’te çıkacak, son Avatar filmi 2031’de vizyona girecek

Takvim güncellemesinde en çok dikkat çeken kısımlardan biri Avatar serisinin yeni filmleriydi. Disney, normalde Aralık 2024’te çıkması beklenen Avatar 3’ü bir yıl ileri atarak 19 Aralık 2025’e erteledi. Bu filmin çekimlerinin tamamlandığını ekleyelim.

Öte yandan serinin diğer filmleri olacak Avatar 4 ve Avatar 5 de ertelendi. Avatar 4, 2026’dan 21 Aralık 2029’a, Avatar 5 ise 2028’den Aralık 2031’e ertelendi. Yani her iki filmde de üç yıl ileriye itilmiş oldu. Yeni tarihler, son Avatar filminin, orijinal filmden tam 22 yıl sonra çıkış yapacağını ortaya koyuyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER