Gündem

Dilan Çıtak'tan dikkat çeken 'Tatlıses' hamlesi!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak babasıyla yaşadığı tartışma sonrası dikkat çeken bir hamlede bulundu. Ünlü isim, sosyal medya hesabında Tatlıses soyadını kaldırdı.

Dilan Çıtak'tan dikkat çeken 'Tatlıses' hamlesi!
24-08-2024 03:57

Ünlü ÖZETİ| şarkıcı İbrahim Tatlıses ile 23 sene sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak arasında sular durulmuyor.

İbrahim Tatlıses’in evlat ayrımcılığı yaptığını söyleyen Çıtak babasının soyadını zorla aldığını ve kardeşi İdo'nun annesi Derya Tuna yüzünden evden kovulduğunu açıklamıştı. Geçtiğimiz günlerde babasıyla tartışma yaşayan Dilan Çıtak’tan dikkat çeken bir hamle geldi.

TATLISES SOY İSMİNİ KALDIRDI

Son zamanlarda babası İbrahim Tatlıses ve kardeşi İdo ile yaşadığı tartışmalarla gündem olan Dilan Çıtak sosyal medya hesabından 'Tatlıses' soyadını kaldırdı.

Dilan Çıtak'tan soyadı hamlesi! Tatlıses'i kaldıracakDilan Çıtak'tan soyadı hamlesi! Tatlıses'i kaldıracak

İbrahim Tatlıses'in kız Dilan Çıtak: ‘Bana köpek diye seslenin’İbrahim Tatlıses'in kız Dilan Çıtak: ‘Bana köpek diye seslenin’

NE OLMUŞTU?

Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in kızını sosyal medyada takipten çıktığı iddiaları sonrası paylaşımda bulunmuştu:

"Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım"

Dilan Çıtak bu paylaşım sonrası sosyal medyada İdo Tatlıses'i de takipten çıkmıştı. Dilan Çıtak'ın son açıklaması ise magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER