Teknoloji

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı Gerçekleştirilecek!

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinlikleri, bu yıl 8-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Bilişim Vadisi'ndeki etkinlikler, özellikle de oyun geliştiriciler için büyük avantajlar sunacak.

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı Gerçekleştirilecek!
16-01-2023 19:56

Türkiye'nin ÖZETİ| Silikon Vadisi olarak bilinen Bilişim Vadisi, önümüzdeki günlerde çok önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Dijital Animasyon ve Oyun Kümelenme Merkezi (DIGIAGE), 8-14 Şubat tarihleri arasında DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinliklerini gerçekleştirecek. Etkinlikler, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı himayesinde gerçekleştirilecek.

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinlikleri, oyun tasarımcıları, film ve animasyon yapımcıları, sanatçılar, yazılımcılar ve senaristleri bir araya getirecek. 50 ilden katılımcı ekipler, etkinlikler kapsamında yatırım arayışları yapıp, şirketleşmeye çalışacaklar. DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinlikleri, Dışişleri Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türk Devletleri Teşkilatı tarafından desteklenecek.

300'den fazla kişi katılacak! Dileyenler, çevrimiçi ortamda da etkinliklere katılabilecekler

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023

DIGIAGE Uluslararası Kış Kampı 2023 etkinlikleri, 300 kadar isme ev sahipliği yapacak. Ayrıca etkinliklere çevrimiçi ortamda katılma imkanı da bulunacak. Bu yıl katılımcı başvurularını farklı bir şekilde inceleyen DIGIAGE ekibi, etkinliğe kabul edilenlerin yüzde 83'ünün geçmişte birbirini tanıdığını açıkladı. Etkinlik katılımcılarının yüzde 43'ünün yazılımcı, yüzde 26'sının 3 boyutlu tasarımcı, yüzde 22'sinin tasarım ekibi üyesi, yüzde 8'inin ise 2 boyutlu tasarımcı olduğu belirtildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER