Spor

Derbi öncesi Galatasaray'da Okan Buruk şoku: Acil ameliyata alındı

Tüm Spor - Son dakika haberi: Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirdiğini açıkladı.

Derbi öncesi Galatasaray'da Okan Buruk şoku: Acil ameliyata alındı
25-10-2024 20:17

Son ÖZETİ| dakika haberi: Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk'un öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirdiğini açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik patronu Okan Buruk'un apandisiti patladı ve tecrübeli teknik adam acil olarak ameliyata alındı.

Okan Buruk'un bilincinin yerinde ve endişelenecek bir durumun olmadığı öğrenilirken doktorların gerekli tetkiklere başladığı bildirildi.



GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Galatasaray'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir. Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz."

Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bugün öğle saatlerinde ani gelişen apandisit rahatsızlığı sebebiyle başarılı bir operasyon geçirmiştir.

Teknik Direktörümüz Okan Buruk’a geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. pic.twitter.com/cBAeMYGFYF

Galatasaray SK (@GalatasaraySK) October 25, 2024


DERBİDE OLACAK MI?

Okan Buruk'un pazartesi günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş maçında takımının başında olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Bu konunun ameliyattan sonra netlik kazanması öngörülüyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER