Gündem

Deprem felaketinde 5. gün! 90 saat sonra gelen mucizeler, depremden son dakika haberler...

KAHRAMANMARAŞ merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin 5. gününde enkazların başında can kurtarma yarışı tüm hızıyla sürerken, ölü sayısı da aynı hızla artıyor... Ancak depremin üzerinden 90 saatten fazla geçmesine rağmen her saat yeni canların enkazdan sağ ç?

Deprem felaketinde 5. gün! 90 saat sonra gelen mucizeler, depremden son dakika haberler...
10-02-2023 08:18
KAHRAMANMARAŞ ÖZETİ| merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin 5. gününde enkazların başında can kurtarma yarışı tüm hızıyla sürerken, ölü sayısı da aynı hızla artıyor... Ancak depremin üzerinden 90 saatten fazla geçmesine rağmen her saat yeni canların enkazdan sağ çıkması umutları artırıyor. Depremzedeler ise enkazların başında yakınlarından gelecek sevinçli haberleri bekliyor. İşte Kahramanmara, Hatay, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep başta 10 ilden gelen son dakika haberleri...Abone ol

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremle başta Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep Diyarbakır olmak üzere 10 kent yıkıma uğradı. Son açıklanan bilgilere göre Kahramanmaraş merkezli depremlerde 17 bin 674 kişi hayatını kaybetti, 72 bin 879 kişi yaralandı. Depremin üzerinden 90 saatten fazla geçerken enkazın altından sapasağlam çıkarılan her can kurtarma ekiplerinin [Güncel] tüm Türkiye'nin umutlarını artırıyor. İşte deprem bölgesinden son dakika haberler...

05:20Enkazda 9 kişi canlı... Zamana karşı yarış sürüyor

Depremin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Arzu Apartmanı enkazında çalışan arama- kurtarma ekipleri, 9 kişinin hayatta olduğunu belirledi. Enkaza yoğunlaşan ekipler, 6 katlı binanın enkazından termal kamera ile birinci katta olduklarını saptadıkları 9 kişiye ulaşabilmek için kuyu sistemi ile çalışma başlattı.

05:00Askeri kargo uçağı 210 depremzedeyi İstanbul'a götürdü

Kahramanmaraş'tan hareket eden askeri kargo uçağı, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 210 depremzedeyi İstanbul'a getirdi.

23:45Depremde can kaybı 17 bin 674 kişiye çıktı....

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 17 bin 674 kişinin hayatını kaybettiğini, 72 bin 879 kişinin yaralandığını açıkladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER