Teknoloji

CyberTruck'a entegre etmişti! 'Elon Musk, Kadirov'un aracını uzaktan kilitledi'

Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, CyberTruck'a silah entegre ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaştıktan sonra Elon Musk'ın aracı uzaktan kapattığını ve artık kullanamadığını belirtti. Tesla ise söz konusu durumu yalanladı.

CyberTruck'a entegre etmişti! 'Elon Musk, Kadirov'un aracını uzaktan kilitledi'
21-09-2024 12:32

Çeçen ÖZETİ| lider Ramzan Kadirov, Tesla CEO'su Elon Musk'ı Rusya'nın Ukrayna'daki savaşında cepheye gönderdiği Cybertruck'ı "uzaktan devre dışı bırakmakla" suçladı.

Kadirov Perşembe günü, makineli tüfekle donatıldığını ve "savaşta iyi performans gösterdiğini" söylediği aracın kapatıldığını iddia etti ve Cuma günü cepheye iki Tesla Cybertruck daha gönderdiğini ekledi.

ELON MUSK'TAN HEDİYE OLDUĞUNU SÖYLEYİP SİLAH ENTEGRE ETMİŞTİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e sadakati ve Rusya'nın Ukrayna'da devam eden askeri operasyonlarına aktif katılımı ile bilinen Çeçen savaş lordu, Ağustos ayında bir Cybertruck kullanırken çekilmiş görüntülerini paylaşmış ve bunun Musk'tan bir hediye olduğunu iddia etmişti.

Videoda gülümseyen bir Kadirov, Çeçenistan'ın başkenti Grozni'deki boş bir meydandan geçerken ve "yakında cepheye gönderilecek" araç için Musk'a teşekkür ederken gösteriliyordu. 

Elon Musk ise sahibi olduğu sosyal medya platformu X'te o sırada "Cidden bir Rus generale Cybertruck bağışladığımı düşünecek kadar geri zekalı mısınız?" diye yazarak bu açıklamayı yalanladı.