Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaşları ve İsveç'le ilgili önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'te polis koruması altında bayram günü cami önünde Kur'an yakılması eylemine tepki göstererek, "Bu cürmü işleyenler kadar fikir özgürlüğü kılıfı altında izin verenler, bu alçaklığa göz yumanlar emellerine ulaşamayacak." dedi. Erdoğan ay

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaşları ve İsveç'le ilgili önemli açıklamalar
29-06-2023 16:03
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan, İsveç'te polis koruması altında bayram günü cami önünde Kur'an yakılması eylemine tepki göstererek, "Bu cürmü işleyenler kadar fikir özgürlüğü kılıfı altında izin verenler, bu alçaklığa göz yumanlar emellerine ulaşamayacak." dedi. Erdoğan ayrıca "Memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca Meclisimizin takdirine sunacağız." diye konuştu.Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayramlaşma töreninde Kur'an yakma eylemine izin veren İsveç'e sert çıktı. 

Video konferans aracılığıyla partililere seslenen Erdoğan'ın hedefinde İslam dünyasını provoke eden İsveç vardı.

Erdoğan, "Bu cürmü işleyenler kadar fikir özgürlüğü kılıfı altında izin verenler, bu alçaklığa göz yumanlar emellerine ulaşamayacak." dedi.

Erdoğan, "Türkiye olarak, tahrik siyasetine de tehdit siyasetine de kesinlikle boyun eğmeyeceğimizin bilinmesini istiyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Terör örgütleriyle ve İslam düşmanlarıyla kararlı mücadele edilinceye kadar tepkimizi en güçlü şekilde ortaya koyacağız" diye konuştu.

Memur maaş düzenlemesi

Erdoğan, konuşmasında, memur maaşlarıyla ilgili düzenlemeyi bayram sonrası hızlıca Meclisin takdirine sunacaklarını da sözlerine ekledi.


Editor : Åžerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÃœRKÄ°YE GÃœNDEMÄ°
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER