Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Gaziantep ve Mardin'deki kazalar soruşturuluyor'

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Gaziantep ve Mardin'deki kazalar soruşturuluyor'
22-08-2022 19:08
AKP'li ÖZETİ| Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanan kabine toplantısı sona erdi. Yaklaşık 2 saat 45 dakika süren toplantı sonrası Erdoğan kameraların karşısına geçti.

"KAZALAR SORUŞTURULUYOR"Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle: 

"Gaziantep ve Mardin'deki kazalar tüm boyutlarıyla soruşturuluyor. İhmali olanlar hakkında gereken işlemler yapılacaktır.  Benzer kazaların bir daha yaşanmaması için tedbirleri hayata geçireceğiz.

Vatandaşlarımız güvenle, konforla, hızla istedikleri yerlere gidebilsinler, lojistik hizmetleri kesintisiz sürdürebilsin diye Cumhuriyet tarihinin yatırımlarını yaptık. Buna rağmen bu facialarla karşılaşmaktan dolayı üzüntülüyüz.

AKKUYU AÇIKLAMASI

Akkuyu Nükleer Santrali ile ülkemizi enerjide dışa bağımlılıktan kurtarma konusunda önemli bir adım daha atmış olacağız. Eylül ayının ilk haftasında 3 ülkeyi kapsayan Balkan turuna çıkacağım.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Rusya ve Ukrayna savaşı tüm dünya gibi ülkemizi de etkiliyor. Tahıl krizinin önüne geçilecek hamlede bizim tarafımızdan yapılmıştır. Sadece Ukrayna tahılının ülkemiz üzerimizden dünyaya gönderilmesi bile insanlık için kritik bir gelişmedir.

Ağustos'un 5'in Soçi'de sayın Putin ile bu konu dışında iki ülke ilişkilerini enine boyuna konuşma fırsatını bulmuştum. Geçtiğimiz perşembe günü de Ukrayna'ya giderek benzer görüşmeyi Zelensky'le de yaptık. Amacımız uzak olmayan bir tarihte Putin ile Zelensky'i ülkemizde bir araya getirmektir.

Manisa'da önce bir üzüm bağında üreticilerimizle hasbihal ettik. Ardından toplu açılış töreninde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Hasbihal ederken beklentilerini öğrendik, sonra da meydanda fiyatı açıkladık.

AYRINTILAR GELİYOR... 

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER