Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ'a terör saldırısıyla ilgili önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 kişinin şehit olduğu TUSAŞ'a terör saldırısıyla ilgili "Şehitlerimiz sebebiyle acımız büyük olsa da Türkiye Yüzyılı ülkümüze kasteden alçaklarla mücadele azmimiz çok daha büyüktür. Milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan her türlü sald

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TUSAŞ'a terör saldırısıyla ilgili önemli açıklamalar
25-10-2024 15:02
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan, 5 kişinin şehit olduğu TUSAŞ'a terör saldırısıyla ilgili "Şehitlerimiz sebebiyle acımız büyük olsa da Türkiye Yüzyılı ülkümüze kasteden alçaklarla mücadele azmimiz çok daha büyüktür. Milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan her türlü saldırı başarısız olacak, en sonunda dönüp kandan beslenen terör baronlarını vuracaktır." dedi.Abone ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Fuar Merkezi'nde SAHA EXPO 2024 Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayii Fuarı Programı'nda konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehitlerimiz sebebiyle acımız büyük olsa da Türkiye Yüzyılı ülkümüze kasteden alçaklarla mücadele azmimiz çok daha büyüktür. Milletimizin huzur ve güvenliğini hedef alan her türlü saldırı başarısız olacak, en sonunda dönüp kandan beslenen terör baronlarını vuracaktır." dedi.

Erdoğan, "Hava Kuvvetlerimiz ve MİT Başkanlığımız bu alçak saldırıya cevabımızı Suriye ve Irak'taki terör hedeflerini yok ederek katbekat fazlasıyla vermiştir." dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER