Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'de Suriyelilere yönelik olaylara ilişkin açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriyeli bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin " "Dün Kayseri'de küçük grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'de Suriyelilere yönelik olaylara ilişkin açıklama
01-07-2024 14:43
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan, Kayseri'de Suriye uyruklu küçük yaştaki çocuğa Suriyeli bir kişinin cinsel istismarda bulunduğu iddiası ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin " "Dün Kayseri'de küçük grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. " dedi.Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de Suriyeli bir kişinin yine Suriye uyruklu küçük yaştaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiası ve sonrasında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kızılcahamam Eliz Otel'de partisinin Yerel Yönetimler İstişare ve "Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

"Dün Kayseri'de küçük grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. Vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez.

Siyasi kazanım uğruna nefret söylemine tevessül etmek acizliktir. Ayrımcılık, ötekileştirme, düşmanlaştırma AK Parti siyasetinde yer bulmayacaktır. Biz iktidarı ve muhalefeti ile Türkiye'ye hizmet etme arzusundayız. İstiyoruz ki sosyal barışımız bozulmasın ağzımızın tadı kaçmasın.

Toplumda yabancı düşmanlığını ve sığınmacı nefretini körükleyerek hiçbir yere varılamaz."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER