Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı vurgusu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz Cumhur İttifakı olarak sarsılmadan yolumuza devam ediyoruz, edeceğiz; Türkiye’nin ve Türk milletinin umudu olmayı inşallah daha uzun seneler boyunca sürdüreceğiz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cumhur İttifakı vurgusu
26-06-2024 16:33

Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Erdoğan, bugün AK Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmanın bir bölümünü sosyal medya hesabından paylaştı.

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle:

15 Temmuz gecesi darbecilere karşı meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır; ülkemizin, milletimizin selameti adına sarsılmadan ayakta kalacaktır.

Etrafı ateş çemberiyle kuşatılmış olan ülkemizi karşılaştığı risklerden koruyan en güçlü kalkan Cumhur İttifakı’dır.

Türkiye’yi bekasına yönelik tüm tehditlerden sahiliselamete çıkaracak olan da yine Cumhur İttifakı’dır.

Son 8 yıldır ülkeye hizmet mücadelesini aynı hissiyatı taşıdığımız, ülkemiz ve milletimiz adına aynı duyguları paylaştığımız, yol arkadaşımız, ittifak ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile omuz omuza yürütüyoruz.

Cumhur İttifakı, her ne kadar farklı siyasi partilerin bir araya gelmesinden teşekkül etmiş olsa bile Türkiye adına, milletimiz adına birdir, tek yürektir; tek ruh, tek vücuttur.

Cumhur İttifakı’nın herhangi bir üyesine yapılan saldırı, doğrudan doğruya Cumhur İttifakı’nın birliğine, bütünlüğüne, insicamına yapılmıştır.

Biz bu saldırılara eyvallah demeyiz. Bu saldırılara müsamaha göstermeyiz, geçit vermeyiz. Oynanan oyunun da farkındayız. Allah’ın izniyle bu tuzağa düşmeyeceğiz, milletimizi de düşürmeyeceğiz.

Biz Cumhur İttifakı olarak sarsılmadan yolumuza devam ediyoruz, edeceğiz; Türkiye’nin ve Türk milletinin umudu olmayı inşallah daha uzun seneler boyunca sürdüreceğiz.

Müttefikimiz MHP ile, Sayın Devlet Bahçeli ile hem Türkiye’ye ve milletimize yönelik saldırılara hem de tek tek partilerimize yönelik saldırılara, sinsi planlara, fitne hareketlerine karşı bir olmaya, diri olmaya, tüm saldırılara birlikte göğüs germeye devam edeceğiz.

15 Temmuz gecesi darbecilere karşı meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı sapasağlam ayaktadır; ülkemizin, milletimizin selameti adına sarsılmadan ayakta kalacaktır.

Etrafı ateş çemberiyle kuşatılmış olan ülkemizi karşılaştığı risklerden koruyan en güçlü kalkan Cumhur İttifakı’dır.…

Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) June 26, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER