Teknoloji

Cristiano Ronaldo'nun Takipçi Sayısı 1 Milyara Ulaştı

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, eşine az rastlanır bir işe imza attı. Ronaldo'nun sosyal ağlardaki takipçi sayısı, 1 milyara ulaştı. İşte Ronaldo'nun konuyla ilgili açıklaması...

Cristiano Ronaldo'nun Takipçi Sayısı 1 Milyara Ulaştı
13-09-2024 09:02

Dünyaca ÖZETİ| ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medyayı da aktif olarak kullanan ve takipçileriyle içli dışlı olan bir isim. Hâl böyle olunca Ronaldo, dünyanın en bilindik internet fenomenlerinden bir tanesi.

Ve şimdi Ronaldo, sosyal medya camiasında çok özel bir seviyeye ulaşmış durumda. Konuyla ilgili bir açıklama yapan yıldız futbolcu, tüm sosyal ağlarda toplam 1 milyar takipçiye ulaştığını duyurdu. 

Cristiano Ronaldo'nun açıklaması şöyleydi:

Tarih yazdık

1 MİLYAR takipçi! Bu sadece bir sayıdan daha fazlası

Oyuna ve ötesine olan ortak tutkumuzun, azmimizin ve sevgimizin bir kanıtı.

Madeira sokaklarından dünyanın en büyük sahnelerine kadar, her zaman ailem ve sizin için oynadım ve şimdi 1 milyarımız bir aradayız.

Yolun her adımında, inişlerde ve çıkışlarda yanımda oldunuz. Bu yolculuk bizim yolculuğumuz ve birlikte başarabileceklerimizin sınırı olmadığını gösterdik.

Bana olan inancınız, desteğiniz ve hayatımın bir parçası olduğunuz için teşekkür ederim. En iyisi henüz gelmedi ve birlikte zorlamaya, kazanmaya ve tarih yazmaya devam edeceğiz.

Ronaldo'nun hangi platformda kaç takipçisi bulunuyor?

Cristiano Ronaldo 1 milyar takipçi

X: 113 milyonInstagram: 638 milyonYouTube: 60 milyonFacebook: 170 milyon


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER