Gündem

Çaycumaspor Kulübü Başkanı ve çalışanları dolandırıcılıktan tutuklandı

Bartın’da dolandırıcılık operasyonunda aralarında finans şirketi sahibi olan Çaycumaspor Kulübü Başkanı E.E. ile birlikte şirket çalışanlarının da yer aldığı 6 kişi tutuklandı.

Çaycumaspor Kulübü Başkanı ve çalışanları dolandırıcılıktan tutuklandı
11-02-2023 10:55

Bartın ÖZETİ| İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize SuçlarlaMücadele Şube Müdürlüğünce; kişinin algılama yeteneğinin zayıflığındanyararlanarak, banka ve kredi kurumlarının araç olarak kullanılarak, banka ya dadiğer kredi kurumlarınca tahsis edilmemesi gereken kredinin açılmasını sağlamakgibi yöntemlerle nitelikli dolandırıcılık suçu faaliyeti işlediklerideğerlendirilen finans şirketi çalışanları düzenlenen operasyonla gözaltınaalındı.

Operasyonda, Çaycumaspor Kulübü Başkanı ve aynı zamandafinans şirketi sahibi E.E.’nin de aralarında olduğu 13 şüpheli gözaltınaalındı.

MALZEMELERE EL KONULDU

Şüphelilerin adreslerinde ve işyerlerinde yapılan aramalarda çok sayıdakredi sözleşmesi, vatandaşların kredi bilgileri olan ajanda, 1 adet çek, çoksayıda senet, kredi kartları, çok sayıda sözleşme fesih belgesi, 7 adet araçsözleşmesi, 10 adet futbolcu lisansı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 70 adet mermiile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıslardan şirket sahibi E.E. ile birlikteB.Ü., E.A., E.G., C.A. ve O.G. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken,5 şüpheli halkında adli kontrol kararı 1 şüpheli hakkında ise ev hapsi verildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER