Teknoloji

BYD'den 25 bin dolara hatchback geliyor! İşte ilk fotoğraflar 

BYD Seal 06 GT için resmi fotoğraflar yayınlandı. Şirketin ilk elektrikli GT modeli neler vadediyor?

BYD'den 25 bin dolara hatchback geliyor! İşte ilk fotoğraflar 
25-08-2024 08:57

BYD, ÖZETİ| uygun fiyatlı elektrikli otomobil pazarındaki yelpazesini genişletmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda Ocean-M konsept elektrikli hatchback'in seri üretim versiyonunu gözler önüne serdi. BYD Seal 06 GT olarak adlandırılacak aracın ilk resmi görüntüleri yayınlandı.

BYD Seal 06 GT resmi fotoğrafları

BYD, Çin'in sosyal medya platformu Weibo'da Seal 06 GT'yi çeşitli açılardan paylaştı. Dış tasarım; Ocean-M konseptinin sportif ve performans odaklı görünümünü koruyor. Ancak konsepte göre daha az keskin hatlara sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.

Seal 06 GT modelinin 30 Ağustos'ta Çin'deki bir otomobil fuarında görücüye çıkması bekleniyor. Buna göre BYD'nin özellikle hız tutkunu müşterileri hedefleyen ilk GT modeli olacak. BYD Ocean Başkanı Zhang Zhuo, modelin genç tüketicilere özel olarak elektrikli GT olarak tasarlandığını söyledi.

2025 model BYD Seal satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

2025 model BYD Seal satışa çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri

Yenilenen 2025 BYD Seal, piyasaya çıktı. İşte tarzı ve özellikleri ile Tesla'ya taş çıkaran BYD Seal'in tüm detayları...

BYD'nin yeni nesil C2B bataryalarından güç alan elektrikli otomobil, şirketin özel platformu üzerine geliştirildi. İlk olarak Nisan ayında Pekin otomobil fuarında ortaya çıkan Ocean-M konsepti, 21 ila 28 bin dolar arasında bir fiyatlandırmaya sahipti. Seal 06 GT'nin de bu seviyede olması bekleniyor.

Dört kollu direksiyon tasarımı ile iç mekanda premium hissini tamamlayan Seal 06 GT, 2920 mm dingil mesafesi ile iç mekanda geniş bir kullanım alanı sunuyor. Toplamda 4800 mm uzunluğa ve 1875 mm genişliğe sahip olan araç, standart hatchback boyutlarında.

Resmi lansmanın 30 Ağustos'ta Çin'de yapılacağını belirtelim. Buna göre aracın motor ve tasarım özellikleri de paylaşılacaktır.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER