Gündem

Büyükelçi-Davutoğlu görüşmesinde olay görüntü!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bugün AB'li Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile yaptığı görüşmedeki fotoğrafı, akıllara Ecevit-Clinton görüşmesini getirdi.

Büyükelçi-Davutoğlu görüşmesinde olay görüntü!
11-01-2023 18:28

Altılı ÖZETİ| masa liderleriyle yakın temas kuran Avrupalı diplomatların son durağı Gelecek Partisi oldu. Masanın ittifak ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bugün AB Türkiye Delegasyonu başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile görüştü. Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmenin fotoğrafını Davutoğlu sosyal medya hesabından paylaştı. O fotoğrafta bir detay dikkat çekti.

BÜYÜKELÇİ BACAK BACAK ÜSTÜNE ATTI

Görüşmeyi Twitter hesabından paylaşan Davutoğlu, "AB Türkiye Delegasyonu başkanı Büyükelçi Sn. Nikolaus Meyer-Landrut ve heyetini Genel Merkezimizde ağırladık. Türkiye-AB ilişkileri başta olmak üzere çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduk." açıklamasında bulundu. Davutoğlu'nun paylaştığı fotoğrafta büyükelçi Meyer-Landrut'un bacak bacak üstüne atmış(Vücut diliyle üstünlük), Davutoğlu'nun ise eli bacağında olan görüntüsü dikkat çekti. 

ECEVİT CLİNTON FOTOĞRAFINI HATIRLATTI

Davutoğlu ile Meyer-Landrut'un bu fotoğrafı akıllara 1999 yılında dönemin Başbakanı Bülent Ecevit ile ABD Başkanı Bill Clinton’ın Oval Ofis’te yaptığı görüşmeden yansıyan görüntüyü akıllara getirdi. O görüşmede Clinton’ın Ecevit’le koltuğa yaslanarak konuşması ve Ecevit'in ellerini bağlayarak dinlemesi gündem olmuştu. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER