Politika

Bursalı: CHP'nin algı siyasetine son vereceğiz

Buca'da AK Partili belediye tarafından yaptırılan ve CHP'li belediyenin ilgilenmemesinden dolayı bakımsız haliyle dikkati çeken Atatürk büstü önünde konuşan AK Parti adayı Şebnem Bursalı, 'CHP'nin algı siyasetine son vereceğiz' dedi.

Bursalı: CHP'nin algı siyasetine son vereceğiz
10-05-2023 16:03

AK ÖZETİ| Parti İzmir Milletvekili adayı Şebnem Bursalı, Buca'daki dev Atatürk maskının önünde CHP'yi eleştirdi. 

Buca'da AK Partili Belediye Başkanı Cemil Şeboy döneminde yapılan 42 metrelik dünyanın tek parça ilk 10 büstünden biri olan eser için CHP'li belediye meclis üyelerinin ret oyu vermişti. 

Bugün de CHP'li belediyelerin ilgilenmemesinden dolayı bakımsızlıktan dolayı dökülen büst önünde açıklama yapan Bursalı, şunları söyledi: 

"Sözde Atatürkçü CHP’li belediyeler, AK Partili belediye zamanında yapılan ve CHP’li belediye meclis üyelerinin ret oyuna rağmen kabul edilen dünya literatürüne girmiş Atatürk büstü bugün maalesef yine CHP’li belediyelerin ilgisizliğinden dolayı bakımsızlıktan dökülüyor. Özde değil sözde Atatürkçüler hepimizin ortak değeri Atatürk üzerinden İzmir ve toplumu bölmeye çalışarak rozet Atatürkçüsü olduklarını bir kez daha ispat ettiler. Ak partili belediye başkanı Sayın Cemil Şeboy döneminde yapılan Atatürk büstümüz ilgisizlikten bakımsız halde. Ama çok az kaldı 14 Mayıs’ta önce İzmir’de ve Türkiye genelinde aldığımız oylarla daha sonra da 2024 yerel seçimlerinde önce Buca ve İzmir Büyükşehir belediye seçimlerinde Ak Parti olarak elde edeceğimiz sonuçlarla CHP’nin çeyrek yüz yıllık algı ve hizmetsizlik siyasetine son vereceğiz.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER