Yaşam

Burdur'da bir acı haber daha: 4 günde 2 ölüm! Gözler kalan 31 hastada...

Burdur'da diyalizin ardından tedavi altına alınan hastalardan birinden daha acı haber geldi. Mustafa Demir’in ardından Saniye Aksöz de hayatını kaybetti.

Burdur'da bir acı haber daha: 4 günde 2 ölüm! Gözler kalan 31 hastada...
29-05-2024 11:53

Burdur ÖZETİ| Devlet Hastanesi'nde diyalizden sonra tedavi altına alınan hastalardan Saniye Aksöz de hayatını kaybetti. 31 hastanın tedavisi sürüyor.

NE OLMUŞTU?

Burdur Devlet Hastanesi’nde 25 Mayıs Cumartesi günü 08.00-12.00 ile 12.00-16.00 seansında diyalize giren hastalardan bazıları baş dönmesi, mide bulantısı, şuur bulanıklığı ve nakil aracından inememe tarzı şikayetlerle hastaneye geri dönmüştü.

Bunun üzerine hastane yönetimi gün içinde diyalize giren tüm hastaları hastaneye çağırıp yapılan tetkiklerin ardından, gün içinde diyaliz merkezinde tedavi olan 33 hastayı Afyonkarahisar, Isparta, Antalya, Bucak’ta bulunan devlet hastaneleri ve özel diyaliz merkezlerine sevk etti. Sevk edilen 33 hastanın 14’ü ise entübe edilmişti.

İLK ACI HABER ANTALYA'DAN GELMİŞTİ

Olay sonrası entübe edilerek ambulans ile Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilerek burada tedavi altına alınan ve entübe halde tedavisi süren 4 hastadan biri olan Mustafa Demir olaydan 3 gün sonra hayatını kaybetmişti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER