Spor

Bünyemin Gezer: Milli Takım'da ayrımcılık var! Buradan başarı zor çıkar

Tüm Spor - TRT Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın futbolcular arasında ayrımcılık yaptığını ileri sürdü.

Bünyemin Gezer: Milli Takım'da ayrımcılık var! Buradan başarı zor çıkar
25-06-2024 12:23

TRT ÖZETİ| Spor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın futbolcular arasında ayrımcılık yaptığını ileri sürdü.

Gezer, şu ifadeleri kullandı:

"Milli Takıma destek olalım diyoruz da. Bakın şimdi. Cenk Tosun ne diyor? Niçin oynamadığımı bilmiyorum diyor. Montella benimle konuşmadı, konuşmadık diyor. Her gün Milli Takım kampında saatlerce berabersin. Cenk Tosun ile konuşmuyorsun. Öbür tarafta İsmail Yüksek sakatlığım boyunca beni aradılar diyor. Sürekli iletişim halindeyim diyor. Bu Milli Takımdaki kardeşlerime hocanın yaptığına bakar mısın? Birisiyle görüşmüyor, birisiyle görüşüyor. Buradan başarı zor çıkar. Bakın ben İsmail Yüksek ile sürekli iletişim halinde olmalarına ne kadar mutlu olduysam Cenk Tosun için o kadar üzüldüm. Cenk Tosun'a değerli olduğunu hissettirmiyorsun. Cenk Tosun'dan bahsediyoruz hocam. Bu kadroya aldıysan gereken değeri sahada vermiyorsan bile saha dışında vermen gerekir. Montella'yı nasıl eleştirmeyeyim ben şimdi? 1 aydır kamptalar. Cenk Tosun ile konuşmamışlar. Biz mi kötü niyetliyiz?"


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER