Ekonomi

Bulls Yatırım, Ankara ofisini finansın merkezi Çukurambar YDA Center’da açtı

Türkiye’nin önde gelen borsa aracı kurumlarından Bulls Yatırım yeni şubelerle büyüyor. Güçlü teknolojinin deneyimli kadroyla buluştuğu Ankara’nın finans merkezindeki yeni ofis, görkemli bir açılışla yatırımcıların hizmetine girdi.

Bulls Yatırım, Ankara ofisini finansın merkezi Çukurambar YDA Center’da açtı
28-05-2024 15:22

Finansal ÖZETİ| piyasalarda bireysel ve kurumsal yatırımcılara geniş yelpazede hizmetler sunan Bulls Yatırım’dan ‘büyüme yolu’nda yeni ve öncü bir atak daha…

Yüksek sermaye, güçlü teknolojik altyapısı ve deneyimli kadrosuyla, yatırımcıların ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreterek finansal hedeflerine ulaşmalarına destek olmayı sürdüren, Türkiye’nin önde gelen aracı kurumlarından Bulls Yatırım, finans dünyasını, başkentteki ‘yatırımcı dostu – modern ve teknoloji donanımlı’ yeni şubesiyle buluşturdu.

Bulls Yatırım çatısı altında yatırımcılar için Ankara’nın önde gelen finans merkezi Çukurambar YDA Center'da törenle hayata geçirilen yeni merkez, ‘yüksek kaliteli hizmete devam’ parolasıyla ‘merhaba’ dedi. Yönetim kurulunun katılımayla gerçekleştirilen ve büyük ilgi gösterilen ofis açılışıyla, Türkiye genelinde daha fazla yatırımcıya ulaşma hedefi doğrultusunda önemli bir adım atıldı.

Müşteri portföylerini sadece yüksek değil sürdürülebilir ve korunabilir bir getiri misyonuyla yönettiklerini ifade eden Kurum, “güvenilir bir yatırım ortamı”nın adresi olarak da öne çıkıyor.


İlker Altan, Ahmet Güven, Kemal Akkaya, Özlem Merve Yoldaş

YATIRIMCILAR İÇIN YENI BIR MERKEZ

Açılış töreninde konuşma yapan Bulls Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akkaya, "Ankara’daki yeni şubemizi YDA Center’da açarak yatırımcılarımıza daha konforlu ve erişilebilir bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Yeni ofisimizle birlikte, yatırımcılarımızın finansal hedeflerine ulaşmalarına destek olmayı sürdüreceğiz. Şubeleşme stratejimiz, Türkiye genelindeki tüm yatırımcılara ulaşmamızı ve onlara birebir danışmanlık hizmeti sunmamızı sağlayacak" dedi.

Kemal Akkaya, ayrıca şubeleşmeye verdikleri önemin altını çizerek, "Bulls Yatırım olarak, her bölgede yatırımcılarımıza en iyi hizmeti sunmak için şubeler açmaya büyük önem veriyoruz. Yatırımcılarımızın ihtiyaçlarını yakından takip ederek, bireysel müşteri danışmanlığına verdiğimiz önemle onların finansal başarılarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Yeni ofisimiz, Ankara’daki yatırımcılarımızın ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verebilmemiz için büyük bir fırsat. Teknolojik altyapımız ve deneyimli kadromuzla, yatırımcılarımızın finansal başarılarına katkıda bulunmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

YATIRIMCILARIN YANINDA

Yeni ofisin açılışı, yatırımcılar ve finans dünyası tarafından büyük ilgi gördü. Açılışa katılan misafirler, Bulls Yatırım’ın sağladığı hizmetler ve yeni ofis hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldu. Bulls Yatırım’ın yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımı, Türkiye genelinde daha fazla yatırımcıya ulaşma hedefi doğrultusunda önemli bir adım olarak görülüyor.

Bulls Yatırım’ın deneyimli kadrosu ve geniş hizmet yelpazesiyle, finansal başarı yolculuklarında sağlam adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini belirten Kemal Akkaya, “Bundan sonraki hedefimiz, bir yıl içinde Türkiye’nin dört bir yanında şubeler açarak, her yatırımcımıza en kaliteli hizmeti sunmaktır. Yeni ofisimizin açılmasıyla birlikte yatırımcılarımıza daha yakın olacağız. " diye ekledi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER