Teknoloji

BTC'de Yeni Rekor Seviyelerin Arifesinde Olabiliriz

X'in bilindik kripto para yatırımcılarından Roman, BTC grafiğini inceledi. Yapılan analize göre Bitcoin'de yeni rekor fiyatlar görebileceğimiz bir bir süreçteyiz.

BTC'de Yeni Rekor Seviyelerin Arifesinde Olabiliriz
24-06-2024 09:28

Kripto ÖZETİ| para piyasaları son haftalarda oldukça sıkıcı. Başta Bitcoin (BTC) olmak üzere piyasadaki genel durgunluk, yatırımcıların canını sıkmaya başlamış durumda. Ancak X'te paylaşım yapanlar ünlü trader Roman, güzel günlerin çok yakında olduğunu söylüyor. Gelin Roman tarafından paylaşılan son analize yakından bakalım.

BTC fiyatını haftalık grafikte inceleyen Roman, neredeyse her trader tarafından kullanılan Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Bollinger Bantları indikatörlerinin bulunduğu seviyelere baktı. Yeni bir yükseliş dalgasının çok yakında olduğunu söyleyen trader, BTC tarafında yeni rekorlar kırılabileceğini ve hatta 90 bin dolar seviyelerinin üstünün görülebileceğini söyledi.

İşte Roman'ın paylaştığı BTC grafiği

BTC analizi

Aslına bakacak olursak Roman tarafından paylaşılan grafik çok açık. Fiyat Bollinger Bandı'nın orta kısmına gelip RSI dönmeye başladığı zaman, BTC fiyatında sıçramalar olmuş. Fiyat grafiğinin son grafiği, geçmişte yaşananlara benzer bir noktada olunduğunu gösteriyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER