Teknoloji

Bomba iddia: Kamala Harris, Trump ile tartışırken ileri teknoloji bir küpe kullandı!

Kamala Harris ve Donald Trump arasındaki tartışma sırasında Harris'in ileri teknoloji bir sesli küpe taktığı iddia edildi. Görüntüler kısa süre içerisinde ABD vatandaşlarını ikiye böldü...

Bomba iddia: Kamala Harris, Trump  ile tartışırken ileri teknoloji bir küpe kullandı!
12-09-2024 16:22

Salı ÖZETİ| günü Philadelphia'daki Ulusal Anayasa Merkezi'nde Kamala Harris ve Donald Trump arasındaki ilk tartışmanın ardından sosyal medyada yeni bir tartışma konusu ortaya çıktı. X'teki birkaç kullanıcı Harris'in benzersiz küpelerine odaklandı ve amaçları hakkında spekülasyonlara yol açtı.

Birçok X kullanıcısı, özellikle Trump'ın destekçileri, küpelerin kulaklık olabileceğini iddia etti ve bu da tartışma sırasında yardım almak için kullanılmış olabileceklerini ima etti. Nova H1 sesli küpelere benzeyen bu küpeler, kablosuz kulaklık işlevi görürken şık aksesuarlar olarak görünmek üzere tasarlandı. 

KAMALA HARRİS'İN KULAKLIK ÜZERİNDEN YÖNLENDİRİLDİĞİ İDDİA EDİLDİ

X adlı kullanıcı, ''Kamala Harris'in, Başkan Trump'a karşı ABC başkanlık tartışması sırasında küpelerine takılı kulaklıklar kullanılarak koçluk aldığı görülüyor'' diye yazdı. 

Başka bir kişi, ''Bence Kamala bu gece Trump'a karşı yapılan tartışmada harika bir iş çıkardı, bence kendisi de harika bir hatip ve tartışmacı.

Ancak küpeleri beni çok meraklandırdı. Belki de küpeye benzeyen bir kulaklıkla ilgili bir teknoloji makalesinden benzer görünen küpeleri hatırladığım içindir.'' yorumunu yaptı.

At the debate against Trump, Kamala Harris made quite the statement with her choice of earrings. Those look a lot like Nova Audio earrings. pic.twitter.com/s1hq5wzIs5

— Larry (@LarryDJonesJr) September 11, 2024

BAZILARI SADECE BİR KÜPE OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Bu arada, diğerleri Kamala Harris'in taktığı küpelerin Tiffany HardWear inci küpeler olabileceğini öne sürerek, onları Nova H1 sesli küpelerden ayıran ince tasarım farklılıklarına işaret etti.

Bir kullanıcı, Harris'in taktığı küpelerle aynı olan Tiffany küpelerin bir resmini paylaştı. 3.300 ABD dolarından fazla perakende fiyatı var ancak artık Tiffany'nin web sitesinde satılmıyorlar.

Kamala Harris wasn’t wearing Nova H1 earring headphones. Quit lying to yourselves. She’s wearing Tiffany Hardwear pearl earrings. See how the Nova earrings only have one stalk coming off of them? See how Kamala’s has two? They’re not even the same thing. pic.twitter.com/zfTXRjEfDr

— Daulton (@DaultonVenglar) September 11, 2024

Bazıları ayrıca başkan yardımcısının Alpha Kappa Alpha kardeşliğiyle olan ilişkisine bir gönderme olarak sıklıkla inciler taktığını belirtti.

Ayrıca, çeşitli kamu etkinliklerinde benzer inci küpeler taktığına dair fotoğraflar, bu tarzın kişisel bir moda tercihi olabileceğini düşündürüyor. 

Sosyal medyada yankı bulmasına rağmen Harris'in tartışma sırasında yardım almak için kulaklık kullandığına dair güvenilir bir kanıt bulunmuyor.

NOVA H1 KÜPE NEDİR?

Kickstarter'da açıklandığı gibi Nova H1 Audio Küpeler, geleneksel inci küpe tasarımını gelişmiş ses teknolojisiyle birleştiren yenilikçi bir giyilebilir cihazdır.

Bu klipsli kulaklıklar Bluetooth bağlantısı, dahili mikrofonlar, gizli müzik dinleme ve dijital asistan erişimi sunar. 

Ürün açıklamasında, ''NOVA H1 Audio Küpeler: İnci küpe çiftine yerleştirilen ilk ve tek kablosuz kulaklık'' ifadeleri yer alıyor.

Girişimin Kickstarter sayfasına göre, küpeler "kulak memelerine yerleştiriliyor ve incinin içinden gelen sesi doğrudan kulak kanalınıza yansıtıyor."

Ayrıca, "Her bir küpeye entegre edilmiş iki adet küçük üst düzey mikrofon, kullanıcıya kristal netliğinde telefon görüşmeleri ve rüzgar gürültüsü engelleme özelliği sağlıyor."

Söz konusu iddialara ilişkin henüz ilgili şirketlerden resmi bir açıklama veya yanıt gelmedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER