Teknoloji

Bir Kişi, ABD'de Onlarca Cybertruck'ı Boyadı, Elon Musk'a Küfretti

ABD'nin Florida eyaletinde onlarca Cybertruck üstü boyanmış hâlde bulundu. Araçların üzerinde Elon Musk'a yönelik küfürler yazıldığı görüldü.

Bir Kişi, ABD'de Onlarca Cybertruck'ı Boyadı, Elon Musk'a Küfretti
24-06-2024 21:42

Tesla, ÖZETİ| geçen yılın sonlarında yıllardır beklenen elektrikli kamyoneti Cybertruck’ın teslimatlarına başlamıştı. Kendine has tasarımıyla dikkat çeken ve Kuzey Amerika’da satışa çıkan araç, aylardır yollardaydı.

Şimdi ise oldukça ilginç olaylarla gündeme geldi. ABD’nin Florida eyaletinde bulunan Fort Lauderdale’de onlarca Cybertruck tahrip edildi. Nedeni ise bir kişinin veya kişilerin Tesla’nın başındaki dünyanın en zengin insanlarından olan Elon Musk’a olan nefreti.

34 Cybertruck’ın üzerinde Elon Musk’a yönelik küfürler yazıldı

()

Cybertruck’ları hedef alan bu kişi, Elon Musk’tan neden olduğunu bilmediğimiz bir şekilde nefret ediyor. Kimliği bilinmeyen saldırgan, onlarca Cybertruck’ın arkasına siyah sprey ile Elon Musk’a yönelik küfürler yazmış.

Polisin aktardığına göre geçtiğimiz hafta yaşanan olaylarda toplamda 34 Cybertruck’ın arkasına bu ifadeler yazıldı. Araçların, halka açık bir park alanında bulunduğu ifade edildi. Muhtemelen bir sorundan dolayı şirket tarafından orada toplanmışlar. Spreyin kolayca çıkarılabildiği de gelen bilgiler arasında.

Olayın nedeniyle ilgili bir bilgi yok. Musk’a veya Tesla’ya yönelik bir kişi veya grup tarafından yapılıp yapılmadığını bilmiyoruz. Cybertruck’ları görüp öylesine yazmış bir kişi bile olabilir. Ancak işini gücünü bırakıp 34 adet Tesla aracına bunu yazanların Musk’a karşı dolu olduğunu tahmin etmek zor değil.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER