Spor

Beşiktaş açıkladı! Paulista'dan kötü haber

Tüm Spor - Beşiktaş, Gaziantep FK ile oynanan lig maçında sakatlanarak oyundan çıkmak durumunda kalan Gabriel Paulista'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Beşiktaş açıkladı! Paulista'dan kötü haber
07-10-2024 18:58

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş'ın Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta Brezilyalı stoper ilk yarıda sakatlanmış ve yerini Emirhan Topçu'ya bırakmıştı.

Siyah beyazlılar konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada deneyimli oyuncunun sol uyluk üst adalesinde yırtık tespit edildiğini duyurdu.

İşte Beşiktaş'ın açıklaması:

"Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada, sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Gabriel Paulista’nın yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülemesinde sol uyluk üst arka adalesi (biceps femoris) gerilme ve kısmi yırtık tespit edilmiştir.

Gabriel Paulista’nın tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."

Gabriel Paulista’nın Sağlık Durumu Hakkında Bilgilendirme

Futbol Takımımızın Gaziantep FK ile oynadığı müsabakada, sol uyluk arka adalesinde ağrı hisseden oyuncumuz Gabriel Paulista’nın yapılan değerlendirme ve Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR… pic.twitter.com/sfwmbIAUCY

Beşiktaş JK (@Besiktas) October 7, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER