Spor

Beşiktaş - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler

Tüm Spor - Beşiktaş ile Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında karşı karşıya gelecek. Takımların ilk 11'i belli olurken özellikle siyah-beyazlı taraftarların dikkatleri Semih Kılıçsya'a yöneldi. Giovanni van Bronckhorst, hücum hattı için Muçi, Rafa, Semih ve İmmobile

Beşiktaş - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler
20-10-2024 15:47

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'de 2024-2025 sezonunda şampiyon olmak isteyen Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Konyaspor'u ağırlayacak. Taraftarlar karşılaşmanın yayın bilgilerini merak ediyor. Peki, Beşiktaş - Konyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler...

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Konyaspor karşılaşması 20 Ekim pazar günü saat 16.00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Beşiktaş: Mert, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Gedson, Ndour, Muçi, Rafa, Semih, Immobile

Konyaspor: Slowik, Nikola, Adil, Uğurcan, Guilherme, Bazoer, Boateng, Pedrinho, Aleksic, Yusuf, Kramer

KARŞILAŞMANIN HAKEMLERİ

Beşiktaş - Konyaspor maçını Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını ise Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp üstlenecek. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Çağdaş Altay olacak.

BEŞİKTAŞ’TA SON DURUM

Siyah-beyazlılar, ligde Trabzonspor ve Gaziantep FK karşılaşmalarında sahadan 1 puan ile ayrıldı. 7 karşılaşmada 5 galibiyet alan siyah beyazlılar, Konyaspor maçından ev sahibi avantajını kullanarak 3 puan almak istiyor. Beşiktaş, geride kalan haftalarda rakip fileleri toplamda 15 defa havalandırırken kalesinde ise 5 gol gördü.

KONYASPOR SON DURUM

Konya ekibi ise bu sezon 8 karşılaşmanın üçünde sahadan 3 puan alarak ayrıldı. Yeşil-beyazlılar, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşarken rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Geride kalan haftalarda ise kalesinde 11 gol gördü. Konyaspor, topladığı 11 puanla Süper Lig'de 8. sırada yer alıyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER