Spor

Berghuis için Ajax'a resmi teklif yapıldı!

Tüm Spor - Beşiktaş, 32 yaşındaki Steven Berghuis için Hollanda kulübüne 2.5 milyon Euro+bonus teklif etti. Ajax ise 7 milyon Euro’da diretiyor. Öte yandan Hollandalı sağ kanat oyuncusunun Ajax kulübü ile sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek.

Berghuis için Ajax'a resmi teklif yapıldı!
30-05-2024 11:12

Beşiktaş ÖZETİ| bir yandan yeni teknik direktör arayışlarını sürdürürken bir yandan da yıldız oyuncularla görüşüyor. Geçtiğimiz aylarda da gündeme gelen Ajax'ın Hollandalı yıldızı Steven Berghuis için Kartal'dan yeni bir hamle geldi.

Siyah- Beyazlılar'ın 32 yaşındaki yıldız oyuncu için Hollanda ekibine 2.5 milyon Euro+bonuslar içeren yeni bir teklif yaptığı öğrenildi.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Ajax'ın ise bu teklifi şimdilik kabul etmediği belirtildi. Hollandalılar, Berghuis için 7 milyon Euro istiyor. Beşiktaş'ın bu rakamı çok bulduğu ve pazarlıklarını sürdürdüğü öğrenildi. Siyah- Beyazlılar'ın kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kalan oyuncu için en fazla 4 milyon Euro'ya kadar çıkabileceği iddia edildi.

BU SEZON NE YAPTI?

2021 yılından beri Ajax forması giyen Berghuis, geride kalan sezonda 29 maçta 8 gol atarken 10 da asist yaptı. Hollanda Milli Takım formasını 42 defa terleten yıldız futbolcu sağ ve sol kanadın yanı sıra 10 numara pozisyonunda forma giyebiliyor.

Güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan Berghuis için şimdiye kadar 19 milyon Euro bonservis ücreti ödendi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER