Teknoloji

Barbie Filminden İlham Alan Xbox Geliyor - Webtekno

Xbox, Barbie filmi için Warner Bros. ile iş birliği yaptığını duyurdu. Bu ortaklık kapsamında Forza Horizon 5'e Barbie araçlarının geleceği açıklandı. Ayrıca, filmden ilham alan Barbie bir konsol da duyuruldu.

Barbie Filminden İlham Alan Xbox Geliyor - Webtekno
26-06-2023 21:32

Greta ÖZETİ| Gerwig imzalı Barbie, şüphesiz bu yılın en çok beklenen filmlerinden. Margot Robbie ve Ryan Gosling’i başrolde göreceğimiz, ikonik Barbie bebekleri beyaz perdeye taşıyacak film, 21 Temmuz günü vizyona girecek.

Vizyona girişine bir aydan daha az bir süre kala Xbox, filmin yapım şirketi Warner Bros., ile iş birliğine gittiğini duyurdu. Ortaklık kapsamında Barbie filminden ilham alan içerikler ve hatta bir konsol tanıtıldı.

Forza Horizon 5’e Barbie araçları geldi

Xbox tarafından bugün yapılan açıklamada, Barbie filmi temalı içeriklerin popüler yarış oyunu Forza Horizon 5’e geleceği ifade edildi. Oyuncular, Barbie’nin kullandığı, pembe renkli 1956 Chevrolet Corvette EV’ye ulaşabilecek.

Öte yandan, Ken’in kullandığı 2022 GMC Hummer EV de oyuna eklenecek. Tüm Forza Horizon 5 oyuncularına bugün itibarıyla hediye olarak verilen bu araçlara, mesajlar kısmından ulaşılabilecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER