Gündem

Bakan Yerlikaya'dan Konya'da bıçakla yaralanan polisle ilgili paylaşım

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yardım çağrısı üzerine gittiği evde bıçakla yaralanan polisle ilgili, "Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır." ifadel

Bakan Yerlikaya'dan Konya'da bıçakla yaralanan polisle ilgili paylaşım
13-10-2024 14:07
İçişleri ÖZETİ| Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'nın Selçuklu ilçesinde yardım çağrısı üzerine gittiği evde bıçakla yaralanan polisle ilgili, "Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır." ifadelerini kullandı.Abone ol

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Selçuklu'da sinir krizi geçiren bir hastayla ilgili 112 Acil sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine polis ekiplerinin sevk edildiğini belirtti.

Olay yerinde 29 yaşındaki E.K'nin kontrol altına alınmaya çalışıldığı sırada çıkan arbedede görevli polis Mustafa Topuz'un aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını aktaran Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır. Yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Emniyet güçlerimiz gece gündüz demeden alınan her ihbara canları pahasına koşmaktadır. Kahraman güvenlik güçlerimizin her birine aziz milletimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im ayaklarına taş değdirmesin. Polis kardeşime acil şifalar diliyorum."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER