Gündem

Bakan Yerlikaya'dan Beşiktaş'ta şehit olan Soner İdil'in ailesine ziyaret

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, beraberindeki heyet ile şehit polis Soner İdil’in ailesini ziyaret etti. Yerlikaya, şehit polis Soner İdil için 'Aziz hatırası asla unutulmayacak. Şehidimizin ruhu şad, makamı âli olsun.' ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya'dan Beşiktaş'ta şehit olan Soner İdil'in ailesine ziyaret
25-08-2024 01:07

İçişleri ÖZETİ| Bakanı Ali Yerlikaya, beraberlerinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Ali Çardakcı, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş ve Sahil Güvenlik Komutanı Koramiral Ahmet Kendir ile birlikte 'Huzur Toplantısı' için Van'a geldi.

Bakan Yerlikaya, toplantı sonrası beraberindeki heyetle birlikte 10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş'taki stadyumda hain teröristlerce düzenlenen bombalı saldırı sonrası şehit olan polis memuru Soner İdil’in annesi Sadet İdil ve babası Mikdat İdil'i ziyaret etti.

"AZİZ HATIRASI ASLA UNUTULMAYACAK"

Ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşan Bakan Yerlikaya, "Bugün kahraman şehit polisimiz Soner İdil’in Van’daki kıymetli ailesini ziyaret ettik, şehidimizin annesi Sadet ablamız ve babası Mikdat ağabeyimizle birlikte dua ettik. Aziz hatırası asla unutulmayacak. Şehidimizin ruhu şad, makamı âli olsun." ifadelerine yer verdi.

Bugün kahraman şehit polisimiz Soner İdil’in Van’daki kıymetli ailesini ziyaret ettik, şehidimizin annesi Sadet ablamız ve babası Mikdat ağabeyimizle birlikte dua ettik.

Şehidimiz Soner İdil 10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumunda hain teröristlerce… pic.twitter.com/j1BgMEUlQU

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) August 24, 2024
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER