Gündem

Bahçeli'den son dakika HÜDA PAR açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hür Dava Partisi’nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur. Bu hususta da ara sı

Bahçeli'den son dakika HÜDA PAR açıklaması
26-03-2023 15:47

Hizbullah ÖZETİ| terör örgütüne yakınlığıyla bilinen HÜDA PAR'ın, Cumhur İttifakı'na desteği yoğun tartışmalara neden oldu. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu geçen günlerde yaptığı açıklamada, "14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan parlamento seçimlerinde AK Parti listelerinden girmek suretiyle seçimlere katılacağız" dedi. 

MHP lideri Devlet Bahçeli ise bugün yaptığı açıklamada, HÜDA PAR'ın Cumhur İttifakı'na katılması sürecinde yaşanan tartışmalara ilişkin sessizliğini bozdu. Bahçeli, "Hür Dava Partisi’nin hiçbir terör örgütüyle bağ ve bağlantısı olmadığı açıklanmış ve muhataplarınca da ifade edilmiştir. Sık sık gündeme taşınan Hizbullah terör örgütünün ise nasıl ve ne zaman çökertildiği malumdur. Bu hususta da ara sıra vermiş olduğu beyanlarla 'emperyalist güçlere karşı oyunu bozacak Türk milletidir' görüşünü paylaşan eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan’ın kamuoyuna açıklama yapması boynunun borcudur" dedi.

AYRINTILAR GELİYOR...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER