Politika

Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışı sonrası DEM Parti'den olağanüstü toplanma kararı!

Son dakika haberi: DEM Parti MYK, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısını değerlendirmek için toplantı kararı aldı.

Bahçeli'nin 'Öcalan' çıkışı sonrası DEM Parti'den olağanüstü toplanma kararı!
22-10-2024 16:13

SON ÖZETİ| DAKİKA HABERİ: DEM Parti MYK, olağanüstü toplandı. Partinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çağrısını değerlendirmek üzere toplantı yaptığı kaydedildi. 

BAHÇELİ'NİN TARİHİ ÇAĞRISI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, "Bütün teröristlerin Türkiye Cumhuriyeti devletine teslim olması, cezalarını çekmesi terör örgütü için tek çıkıştır. Terörsüz bir gelecek konusunda herkes ittifak halinde ise gövdemizi koymaya varız. Terörist başının tecriti kaldırılırsa, gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın. Terörist başı buyursun örgütün tek taraflı tasfiye edileceğini açıklasın. Bu sorun ülke gündeminden tamamen çıkarılsın." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER