Politika

Bahçeli: Denizi geçtik, derede boğulmayacağız

Son dakika haberi... MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli: Denizi geçtik, derede boğulmayacağız
07-03-2023 10:57

Milliyetçi ÖZETİ| Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* Acımız kaybımız ne kadar fazla olursa olsun onları hafifletecek mahşeri vicdan ayaktadır. Devlet, milletiyle bir ve beraber olmuş mağduriyetlerin geniş etkisi giderilmeye başlanmış, çok ciddi mesafeler alınmıştır. Umutlar dirilmiştir. Bizim anlayışımızda insan insana candır, kandır, dayanaktır, hayattır.

* Bir aydır her insanımızın kalbi deprem bölgesinde atmaktır. Viranelerin içinden cennet bahçesi çıkarmak bizim en temel gündemimizdir. Bu hedeften asla taviz vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı olarak sağa sola bakmadan Türk milletine hizmet edeceğiz. Denizi geçtik, derede boğulmayacağız. Devlet kanatlarını aralamış, depremden zarar gören insanlarımıza samimi hissiyatla sahip çıkılmıştır. Devletimiz bütün kapasitesi ile depremden ağır yara alan insanlarımızın yanındadır. Başkaları dedikodu çarkına kapılacak, biz dağları aşacağız. Başkaları polemik batağında debelenecek biz huzur, barış ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız.

AYRINTILAR GELECEK...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER