Politika

Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ elebaşı Gülen'in ölümüyle ilgili, 'Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yapmışsa orada çürüyüp gitmelidir' dedi.

Bahçeli'den Gülen açıklaması: Türkiye'de gömüleceği bir toprak yok!
22-10-2024 12:22

Milliyetçi ÖZETİ| Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

Konuşmasına, "Belki bugünden sonra ülkemin şafağı bir başka sökecektir. Belki bugünden sonra Türkiye'nin prangaları tamamen kırılacaktır. Türkiye Yüzyılı yürüyüşüne hız verme zamanıdır. Bugün kitabın ortasından konuşacağım. Alışıldık söylem kalıplarından taşmanın vakti gelmiştir." diyerek başlayan Bahçeli, sözlerinin devamında terörist Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

"TÜRKİYE'DE GÖMÜLECEĞİ BİR TOPRAK YOKTUR"

Bahçeli'nin FETÖ elebaşı Gülen için şu ifadeleri kullandı:

"Yapılan hiçbir ihanet, hiçbir kötülük kimsenin yanına kalmaz, yarına da bırakılmaz. FETÖ elebaşına bile dünya kalmadı. Kendi topraklarında casusluk eğitimi aldığı ülkesinde Allah'a hesap vermek üzere öldü, gitti. Dileğim Allah'ın azabıyla kahrolması, ihanetini müşfik ve münafık emellere hizmetinin bedellerini tek tek ödemesi, cehennemde edediyen yanmasıdır.

Bu teröristin Türkiye'de gömüleceği bir toprak yoktur. Nerede Türkiye düşmanlığı yapmışsa orada çürüyüp gitmelidir. Kulun hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı vardır. O hesabı soracak Türkiye sevdalısı yüreklerdir. Allah ihmal etmez sadece mühlet tanır."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER