Gündem

Av. İlke Erol: Kurumlarla güç birliği içerisinde olacağız

Cumhuriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Tuncay Mollaveisoğlu’nu ziyaret eden Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu başkan adayı olarak katılacak olan Av. İlke Erol, “Tüm kurum ve kuruluşlar ile güç birliği içerisinde çalışacağız” dedi.

Av. İlke Erol: Kurumlarla güç birliği içerisinde olacağız
26-08-2022 06:53

İzmir ÖZETİ| Baro seçimlerine Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu başkan adayı olarak katılacak olan Av. İlke Erol ve ekibi, Cumhuriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilcisi Tuncay Mollaveisoğlu’nu ziyaret etti.

Avukatlık sorunlarının hayati duruma geldiğini belirten Av. Erol, “Sorunların çözümü için önemli projelerimiz mevcut. Geçmiş dönemlerdeki tecrübemizle bu sorunları çözmek için aday olduk. Ülkemizin içinde bulunduğu kritik şartlarda avukatlık kanunundan aldığımız yetki ile hukukun üstünlüğünü yeniden tesis edilmesi için mücadele edeceğiz. Tüm kurum ve kuruluşlar ile güç birliği içerisinde çalışacağız. Aynı zamanda baro yönetiminde hakim olan ayrışma anlayışının son bulmasını, atıl kalan komisyonların geniş katılımla düzenli ve verimli çalışmasını, baronun her alanda hukuka etki etmesini sağlayacağız. Tüm meslektaşlarımın grup ayrımı olmaksızın yanında olacağımı bilmelerini isterim” diye konuştu.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER