Teknoloji

ASRock, AMD AM5 İşlemcileri Destekleyen Dünyanın İlk İnce Mini ITX Anakartını Tanıttı

Dünya çapında anakart, ekran kartı, mini PC ve oyuncu monitörleri üreten ASRock, AMD AM5 serisi işlemcileri destekleyen dünyanın ilk ince mini ITX anakartı olan X600TM-ITX’in piyasaya çıktığını duyurdu.

ASRock, AMD AM5 İşlemcileri Destekleyen Dünyanın İlk İnce Mini ITX Anakartını Tanıttı
10-09-2024 09:18

Bu ÖZETİ| devrim niteliğindeki anakart, kullanıcıların farklı uygulamalarda bilgisayar deneyimlerini geliştiren olağanüstü performansıyla birlikte geliyor

AMD AM5 İşlemcilerle Olağanüstü Performans

X600TM-ITX, dünyada AMD AM5 serisi işlemcilerle uyumlu ilk ince mini ITX anakart olarak öne çıkıyor. Bu uyumluluk, benzeri görülmemiş bir performans sağlarken, kullanıcılara daha yüksek işlem hızları, daha iyi çoklu görev yetenekleri ve gelişmiş genel verimlilik sunuyor. Kompakt boyutta güç arayanlar için ideal olan X600TM-ITX, anakart teknolojisinde yeni bir standart belirliyor.

 

Gelişmiş Bellek Desteği
Çift kanal DDR5 belleği 6400+(OC)*'ye kadar ve maksimum 96GB kapasiteyle destekleyen X600TM-ITX, son derece hızlı veri işleme ve kesintisiz çoklu görev imkanı sunuyor. Bu gelişmiş bellek kapasitesi ister oyun oynarken, ister içerik üretirken, ister de profesyonel görevlerde karmaşık uygulamaların sorunsuz bir şekilde çalıştırılmasını sağlıyor.

Özelleştirilebilir Bağlantı için Sekiz Esnek I/O Yapılandırması
X600TM-ITX anakart, kullanıcıların I/O yapılandırmalarını belirli gereksinimlere göre özelleştirmelerine olanak tanıyan Esnek I/O Tasarımını sunuyor. Yenilikçi eş yerleşim (co-lay) yapısı, DisplayPort’u D-sub ile değiştirmek, HDMI’ı HDMI ve DisplayPort’a dönüştürmek veya Type-C’yi Type-A’ya çevirmek gibi sekize kadar özelleştirilebilir I/O yapılandırması sağlıyor. Böylece kullanıcılara, ihtiyaçlarına göre bağlantı çözümleri sunarak sistemin çok yönlülüğününü artırıyor.

Çok Yönlü Bağlantı ve Depolama Seçenekleri
X600TM-ITX, altı görüntü çıkışıyla kapsamlı bağlantı seçenekleriyle birlikte geliyor ve kullanıcıların dört tanesini esnek bir şekilde seçmesine olanak tanıyor. Varsayılan LVDS’ye ek olarak, mevcut seçenekler arasında iki HDMI portu, iki DisplayPort ve bir VGA bulunuyor. Bu sayede birden fazla monitörü destekleyerek verimliliği artırıyor ve sürükleyici bir eğlence deneyimine olanak sağlıyor. 

Ayrıca iki SATA3 konektörü ve iki Hyper M.2 soketi dahil olmak üzere dört depolama cihazını destekleyerek hızlı açılış süreleri ve verimli dosya yönetimi için geniş depolama alanı ve daha hızlı veri erişimi sağlıyor.

Gelişmiş Güvenlik ve Yönetim için Opsiyonel TPM 2.0 ve DASH LAN
Güvenlik ve uzaktan yönetimi ön planda tutan kullanıcılar için X600TM-ITX, opsiyonel TPM 2.0 ve DASH LAN ile geliyor. TPM 2.0, donanım tabanlı güvenlik ile hassas verileri koruyarak ağ güvenliğini artırıyor. DASH LAN ise bant dışı ve uzaktan güvenli yönetim sayesinde etkili ve güvenilir sistem yönetimine imkan tanıyor.

Kesintisiz performansı ve son teknoloji özellikleriyle ASRock X600TM-ITX, ince mini ITX anakart pazarını yeniden tanımlamaya hazırlanıyor.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER