Ekonomi

ARSA SATIŞI BAŞLADI! Çevre Şehircilik Bakanlığı fiyat listesini duyurdu

Ekonomi - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı 53 ilde 747 arsayı açık artırma yoluyla satacak. Satışlar toplamda 3 gün boyunca devam edecek. Çevre Şehircilik Bakanlığı fiyat listesini duyurdu. Peki, Arsa satışları hangi illerde

ARSA SATIŞI BAŞLADI! Çevre Şehircilik Bakanlığı fiyat listesini duyurdu
11-09-2024 17:02

Arsa ÖZETİ| satışı başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın satışa sunacağı arsalar için % 25 peşin, 24 ay vade imkanı olacak. 

İstanbul'da 71, Ankara'da da 138 adet muhtelif arsa satılacak. Açık artırma ile arsa satışına online olarak katılabileceksiniz. İşte 52 ilde satılacak 747 arsa satışının fiyat listesi...

ARSA SATIŞI NE ZAMAN?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek arsa satışı için açık artırmalar 10-11-12 Eylül tarihlerinde saat 10.30'da Ankara Çankaya'da Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanlığı Konferans Salonu'nda ve İstanbul Küçükçekmece'deki TOKİ Hizmet Binası'nda yapılacaktır. İsteyenler çevrim içi (online) olarak açık artırmaya katılabilir.

Online olarak teklif verilecek olan açık artırma toplantısına katılacak gerçek ya da tüzel kişiler, katılım teminatı olarak toplantı öncesinde Emlak Yönetim'in ilgili banka hesabına katılım teminatı tutarı olarak yatıracak.

24 AY VADE İLE ARSA SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ

Arsa ile ilgilenenler yüzde 25 peşinatla ve 24 ay vade ile arsa sahibi olabilecek.

ARSA SATIŞI FİYAT LİSTESİ


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER