Spor

Arda Güler için gündem olacak sözler: Real Madrid muhtaç mı? Tesise sokmaz

Tüm Spor - Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamaması nedeniyle sorun çıkardığı yönündeki haberleri yorumladı.

Arda Güler için gündem olacak sözler: Real Madrid muhtaç mı? Tesise sokmaz
26-10-2024 13:33

Eski ÖZETİ| futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, milli futbolcu Arda Güler ile ilgili viral olacak açıklamalara imza attı.

Kontraspor'da gündemi yorumlayan Kahveci, İspanyol basınında Arda Güler'in Real Madrid'de süre alamaması nedeniyle sorun çıkardı iddiaları için konuştu.

"REAL MADRİD ARDA GÜLER'E Mİ MUHTAÇ"

Real Madrid'de hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığını aktaran Nihat Kahveci, "Koskoca Real Madrid Arda Güler'e mi muhtaç? Arda Güler vazgeçilmez mi? Mbappe vazgeçilmez değil, Vinicius vazgeçilmez değil. Böyle bir takımdan bahsediyoruz" dedi.

"ARDA SORUN OLUŞTURSA TESİSE SOKMAZLAR" 

Real Madrid'in sorun çıkaran oyuncuyu yok ettiğini vurgulayan Kahveci, "Vinicius yokken Cristiano Ronaldo vardı. Kimse vazgeçilmez değil bu takımda. Ancelotti de vazgeçilmez değil. Böyle bir takımda Arda Güler bunu bilmiyor mu? Arda'nın sorun oluşturduğunu görseler şu an tesise sokmazlar. Sorun çıkaran oyuncuyu buralar yok ediyor çünkü oyuncuyu vazgeçilmez yapmıyor hiçbir zaman" ifadelerini kullandı.

"İSPANYOLLAR, ARDA GÜLER'İ SEVİYOR"

Söz konusu haberler için İspanya basınını işaret eden Nihat Kahveci, sözlerine şöyle devam etti:

"Herkes gidiyor geliyor, Real Madrid hep şampiyon oluyor. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ni hep kazanıyor. Ancelotti tecrübeli, senin aldığın nefesten, mimiğinden bilir sorun çıkarıp çıkarmadığını. Bence biraz İspanya basını da işin içine girerek çıkıyor bu haberler. Arda Güler'i seviyorlar, sempatik oyuncu. Bir de geçen sene az aldığı sürede 6 pozisyonda 6 gol atmış Arda'nın daha çok süre alması gerektiğini söylüyorlar."

Son olarak Arda Güler'in fiziksel gelişimine de değinen Kahveci, "Bir de bu sene Arda Güler fizik olarak daha iyi, daha çok mücadele ediyor. Özellikle bizim milli maçlarda görüyorum, o yönünü de gösteriyor" diyerek konuşmasını noktaladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER