Teknoloji

Apple Watch Ultra 2 için siyah renk duyuruldu!

Uzunca dönemdir beklenen Apple etkinliği bugün teknoloji dünyasını sarstı: İşte Apple Watch Ultra cephesindeki son gelişmeler...

Apple Watch Ultra 2 için siyah renk duyuruldu!
09-09-2024 20:27

Apple'ın ÖZETİ| It’s Glowtime etkinliği konusunda verdiği önemli sızıntılarla bilinen Mark Gurman, bugün içerisinde ünlü teknoloji devi Apple'ın Apple Watch Ultra 3 yerine, Ultra 2 için siyah renk seçeneğini duyuracağını söylemişti. Dedikodular doğru çıktı ve Ultra 2 için siyah renk seçeneği geldi.

Apple Watch Ultra 2, artık siyah!YouTube videoSDNShiftdelete.net

Bu yılın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan Apple Glowtime, iPhone 16, iPhone 16 Plus, 16 Pro, ve 16 Pro Max gibi amiral gemilerinin yanı sıra, Apple'ın sevilen yeni nesil giyilebilir cihazlarının ve kulaklıklarının da duyurulmasına sahne oldu. Apple Watch Series 10 duyurusunu yapan Apple, Apple Watch Ultra 3'ü duyurmasa da, Ultra 2 için siyah renk seçeneğini duyurdu.

Geçtiğimiz yıl içerisinde Apple analisti Ming-Chi Kuo tarafından, bu yıl Ultra 3'ün hiçbir şekilde duyurulmayacağı açıklanmıştı. Gün içerisinde bir başka ünlü analist Mark Gurman, resmi X hesabı aracılığıyla, Watch 3 Ultra yerine, Watch 2 Ultra için siyah renk seçeneğinin duyurulması beklediğini belirtmişti.

Güncelleniyor…akıllı saatAppleapple watch 3 ultra
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER