Teknoloji

Apple Watch Series 10'dan Yepyeni Bilgiler Geldi

Ming-Chi Kuo, Apple'ın Watch Series 10 serisi saatleriyle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre yeni saatler, daha büyük ekranlara sahip olacak. Saatin çerçevesi de incelecek.

Apple Watch Series 10'dan Yepyeni Bilgiler Geldi
18-06-2024 16:07

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Apple'ın yaklaşmakta olduğu bilinen yeni akıllı saatleri Watch Series 10 ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Güvenilir sızıntı kaynaklarından bir tanesi olan Ming-Chi Kuo, yeni saatlerin özellikleriyle ilgili bazı bilgiler paylaştı.

Ming-Chi Kuo tarafından yapılan açıklamaya göre Apple Watch Series 10, önceki seriye göre daha büyük bir ekran ve daha ince çerçeve ile gelecek. Bu bağlamda; saat boyutları 45 mm ve 49 mm olarak karşımıza çıkacak. Bu da ekran boyutlarının büyüyeceği anlamına geliyor. Ancak Ming-Chi Kuo, Apple Watch Series 10'un ekran boyutuyla ilgili net bir açıklama yapmadı.

Apple Watch Series 10, Watch Ultra ile aynı boyutta ekrana sahip olabilir

Apple Watch Series 10

49 mm'lik boyuta sahip olan Apple Watch Ultra 2'de yaklaşık 2 inç boyutlu bir ekran bulunuyordu. Eğer Ming-Chi Kuo'nun iddiası doğru ise Apple Watch Series 10'da da yaklaşık 2 inç boyutlu bir ekran bulunacaktır. Tabii tüm bunların netleşmesi için Apple'ın Watch Series 10 lansmanını beklemek gerekecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER