Teknoloji

Apple Watch ekran boyutuna güncelleme gelebilir!

Akıllı kol saati sevenler için Apple Watch serisi güzel bir seçenek. Apple Watch Series 10 ve Watch SE de bazı değişiklikler yapılabilir.

Apple Watch ekran boyutuna güncelleme gelebilir!
07-07-2024 21:03

Sızıntıya ÖZETİ| göre Apple Watch Series 10 ekranında önemli bir değişiklik yapılacak. Ayrıca modelin daha ince olması bekleniyor. Series 10'in serinin geçmiş versiyonlarında gördüğümüzden daha büyük ekranlara sahip olacağı ve boyut olarak muhtemelen Apple Watch Ultra'ya yakın olacağı bekleniyor.

Apple Watch Series 10 büyük ekranıyla kullanıcıları büyüleyebilir

Apple ayrıca akıllı saatleri için daha gelişmiş sağlık özellikleri üzerinde de çalışıyor. Ancak bu özelliklerden bazıları bir sonraki sürüm için zamanında hazır olamayabilir. Uyku apnesini takip edebilen ve yüksek tansiyonu tespit eden bu özellikler kullanıcılar için işlevsel olabilir.

apple-watch-series-10-ekranina-beklenen-ozellik-geliyor-sdn

Uyku apnesi takibi, kandaki oksijen doygunluğu ölçümlerine dayanacak. Ancak Apple şu anda patent anlaşmazlığı nedeniyle bu özelliği kullanıcılara sunamıyor. Ayrıca Apple Watch SE'nin alüminyum yerine plastik dışlı yeni bir versiyonunu da görebiliriz.

2″ ekran! Apple Watch Series 10 tasarımı ortaya çıktı

2″ ekran! Apple Watch Series 10 tasarımı ortaya çıktı

Yeni Apple Watch Series 10 modelinin 3D tasarım görüntüleri sızdırıldı. 2 inçlik dev bir ekranla birlikte gelecek.

Bu durumun başlangıç ​​fiyatının biraz düşmesine neden olabileceği söylentiler arasında. Hem Series 10 modelleri hem de yeni nesil Watch Ultra, performans artışı için yeni çiplerle donatılacak. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Appleapple watch
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER