Teknoloji

Apple Vision Pro, yapay zeka ile sil baştan yapacak!

Apple Vision Pro için Apple Intelligence desteği yolda. Şirket ayrıca Apple Store'da yeni bir dönem başlatıyor.

Apple Vision Pro, yapay zeka ile sil baştan yapacak!
01-07-2024 07:13

Apple, ÖZETİ| 3500 dolarlık Vision Pro gözlüğüyle tüm dünyada ses getirmeyi başardı. Ancak bu popülaritenin kısa sürdüğünü söylemek mümkün. Son raporlar, şirketin yeni bir pazarlama stratejisi ve Apple Intelligence desteği üzerinde çalıştığını gösterdi.

Apple Vision Pro için Apple Intelligence desteği

Apple, geciken stoklara yönelik satışları artırmak amacıyla Vision Pro için yeni bir pazarlama stratejisine geçiş yapıyor. 3499 dolarlık AR/VR gözlüğünün daha fazla Apple Store mağazasında olacağı ve kullanıcılara demo deneyimler sunulacağı belirtildi.

ABD'den gelen son raporlara göre, Apple mağazaları artık müşterilerin Vision Pro demo ünitelerinde kendi fotoğraf ve videolarını görüntülemelerine izin verecek. Bu da kullanıcılarda kişiselleştirilmiş bir deneyim yaratarak daha fazla satın alma isteği uyandıracak.

Apple, şimdiden iOS 19 üzerinde çalışmaya başladı: İşte ilk detayları!

Apple, şimdiden iOS 19 üzerinde çalışmaya başladı: İşte ilk detayları!

Apple, "Luck" kod adlı iOS 19 güncellemesi üzerinde çalışmalara başladı. Yeni işletim sistemi güncellemeleri 2025'te geliyor.

Şirket ayrıca demolar için kullanılan gözlüklerdeki kafa bandını değiştirmeyi planlıyor. Şu anda Solo Loop'u tercih eden şirket, Dual Loop kafa bandına geçiş yapacak. Solo Loop tasarımının uzun kullanımlar sırasında rahatsızlık yarattığı belirtilmişti.

Apple Store'a uğrayan ziyaretçiler ayrıca Vision Pro'yu daha fazla deneme imkanına sahip olacak. Film veya video izleme gibi işlemler için özelleştirilmiş alanlarda Vision Pro'yu test edebileceksiniz.

Raporlar aayrıca Apple'ın yapay zeka platformu Apple Intelligence'ı Vision Pro'ya getirmek için çalıştığını ortaya koydu. Belirli bir zamanlama paylaşılmamış olsa da, yapay zeka güncellemesinin 2025 yılında uygulanacağı ifade edildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER