Teknoloji

Apple, sonunda kullanıcıların sesini duydu! Beklenen değişiklik yolda

Apple, iOS 18.1 güncellemesiyle birlikte kullanıcılarına birincil iCloud e-posta adreslerini değiştirme imkanı sunacak.

Apple, sonunda kullanıcıların sesini duydu! Beklenen değişiklik yolda
12-10-2024 20:43

Apple, ÖZETİ| Eylül 2024'te iPhone'lar için yeni işletim sistemi iOS 18'i çıkarttı. Önemli yenilikler getiren bu sürümün ardından iOS 18.1 beklenmeye başlandı. Ekim ayının sonuna doğru çıkması beklenen güncellemenin birçok yeni özellikler sunması bekleniyor. Kısa süre önce bu yeniliklerden biri ortaya çıktı. iOS 18.1 ile iCloud e-posta adresi değiştirmek mümkün olacak. İşte ayrıntılar…

iOS 18.1 ile iCloud e-posta adresi değiştirmek mümkün olacak

Aktarılan bilgilere göre Apple, iOS 18.1 güncellemesiyle birlikte kullanıcılarına birincil iCloud e-posta adreslerini tamamen değiştirme imkanı sunacak. Daha önce, ilk başta belirlenen iCloud e-posta adresini değiştirme veya kaldırma seçeneği yoktu. Yeni güncelleme ile birlikte bu durum değişiyor.

Kullanıcılar, iCloud e-posta adresini değiştirmek için Ayarlar uygulaması üzerinden Oturum Açma ve Güvenlik bölümüne gidebilecek. Yani sadece birkaç dokunuşla değişiklik yapmanın mümkün olacağını belirtelim.

iCloud web sitesi baştan aşağı yenilendi! İşte yeni hali

iCloud web sitesi baştan aşağı yenilendi! İşte yeni hali

Apple iCloud.com web sitesini yeniledi: Karanlık mod, özelleştirilebilir arka planlar, yeni Takvim uygulaması ve dahası...

Bu yenilik, kullanıcılar tarafından olumlu karşılandı. Öyle ki uzun bir zaman önce Apple hesabı oluşturan ve o zaman belirlediği e-posta adresini artık beğenmeyen kullanıcıların sayısı bir hayli fazla. Bu nedenle mevzubahis değişiklik oldukça önemli.

iOS 18.1 güncellemesinin 28 Ekim'de sunulması bekleniyor. Bu sürüm, bildirim özetleri, daha akıllı Siri ve Apple Intelligence araçlarıyla birlikte birçok yeni özellik getirecek. Bu nedenle merak içerisinde bekleniyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iCloud e-posta adresini değiştirme yeniliğini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

ApplegüncellemeicloudiOSyazılım
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER