Teknoloji

Apple'dan plastik Watch SE geliyor!

Apple ile ilgili güvenilir bir kaynak, teknoloji devinin plastik kasalı Watch SE üzerinde çalıştığını öne sürdü.

Apple'dan plastik Watch SE geliyor!
15-09-2024 19:23

Apple, ÖZETİ| bilgisayar ve akıllı telefon bir yana Watch ürün adıyla akıllı saat pazarında da faaliyet gösteriyor. Her yıl yeni bir seri piyasaya süren şirket, diğer modellere kıyasla uygun fiyatlı olan Watch SE serisini de devam ettiriyor.

Apple, en son Eylül 2022'de 2. nesil Watch SE modelini piyasaya sürdü. Aradan iki yıl geçmesinin ardından şirketin 9 Eylül'deki etkinlikte iPhone 16 ile birlikte 3. nesil Watch SE'yi de duyurması bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi. Fakat gelen son bilgiler, akıllı saat dünyasında merak uyandırdı.

Plastik kasalı Apple Watch SE yolda

Apple ile ilgili sızıntılarıyla bilinen Bloomberg'den Mark Gurman, teknoloji devinin plastik kasaya sahip yeni bir Watch SE üzerinde çalıştığını öne sürdü. Şirketin 2022'de tanıttığı 2. nesil saat, alüminyum kasaya sahipti. Bu bağlamda firmanın alüminyumdan plastiğe geçiş konusunda maliyet ve kalite sorunlarıyla karşılaştığı ancak bunun geliştirme sürecini etkilemediği söyleniyor.

Plastik kasalı Apple Watch SE yolda

Aktarılan bilgilere göre Apple'ın plastik kasalı Watch SE modelini önümüzdeki yıl piyasaya sürmesi bekleniyor. Daha güçlü işlemci ile daha yüksek performans sunması beklenen 3. nesil akıllı saatin fiyatı da merak ediliyor.

Apple Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 için tarih ortaya çıktı!

Apple Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 için tarih ortaya çıktı!

Apple Watch Ultra 3 ve Watch SE 3 2025'te tanıtılacak. Standartların dışına çıkan şirket, her yıl yeni model duyurmaktan vazgeçti.

2022'de çıkan Watch SE, Apple'ın ana vatanı Amerika Birleşik Devletleri'nde 249 dolar, Türkiye'de ise 10 bin 999 TL fiyatla satılıyor. Bu bağlamda seneye çıkacak akıllı saatin biraz daha düşük fiyata sahip olması bekleniyor. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Plastik kasalı Apple Watch SE modelinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

akıllı saatAppleapple watchapple watch sesaat
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER