Spor

Anderson Talisca'dan ters köşe! Kendi açıklama yaptı

Tüm Spor - Beşiktaş ve Galatasaray ile ismi transfer dedikodularına karışan Anderson Talisca, basında kendisi ile ilgili çıkan iddialar hakkında açıklama yaptı.

Anderson Talisca'dan ters köşe! Kendi açıklama yaptı
28-08-2023 21:17

Süper ÖZETİ| Lig'den Beşiktaş ve Galatasaray ile de ismi anılan Anderson Talisca için bugün son olarak Arap basınında yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Bunun üzerine açıklama yapma gereği duyan Brezilyalı oyuncu, Al Nassr'dan ayrılıp Katar Ligi'ne gideceği hakkındaki haberler hakkında düşüncelerini paylaştı. 

"Bir yere gitme niyetim yok"

Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada; "Al Nassr taraftarları yalan haberlere inanmayı bırakın. 2026'ya kadar sözleşmemi yeniledim ve buradan ayrılmak gibi bir niyetim yok. Kulübün de beni bırakmak gibi bir niyeti yok. Rakamlar yalan söylemez. Burada mutluyum ve bir yere gitme niyetim yok. Ben ve ailem burada; Suudi Arabistan'da mutluyuz." dedi. 

you Al nassr fans, you who love this club, stop supporting it, fake news I renewed until the 26th, there's no reason for me to leave the club, I'm not negotiating with anyone, the club has no intention of leaving me, because there's no reason, And the numbers don't lie … pic.twitter.com/jStOfI2CLs

— Andersontalisca (@talisca_aa) August 28, 2023


Al Nassr, 2021 yazında Çin'in Guangzhou Evergrande takımından kadrosuna kattığı Anderson Talisca ile olan sözleşmesini geçtiğimiz Nisan ayında 2026 yılına kadar uzatmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER