Teknoloji

Amazon Prime Day İndirimli Kitap Önerileri

Bilim kurgudan polisiyeye, psikolojiden felsefeye mutlaka okumanız gereken kitaplar!

Amazon Prime Day İndirimli Kitap Önerileri
16-07-2024 18:53

Amazon ÖZETİ| Prime Day Fırsatları başladı! Prime Üyelerine Özel: 4 al 3 öde ve 500TL üzeri alışverişinize %10 indirim fırsatlarından yararlanarak alabileceğiniz kitap önerileriyle geldik.

 Eğer bu fırsatlardan yararlanmak istiyorsanız ancak henüz Amazon Prime üyesi değilseniz buraya tıklayarak hemen Amazon Prime üyesi olabilirsiniz.

Margaret Atwood - Damızlık Kızın Öyküsü

Margaret Atwood'un Damızlık Kızın Öyküsü, distopik edebiyatın en önemli eserlerinden biridir. 1985 yılında yayınlanan roman, totaliter bir rejim tarafından yönetilen ve doğurgan kadınların "Damızlık Kız" olarak adlandırıldığı bir toplumda Offred adında bir kadının hikayesini anlatıyor. Margaret Atwood'un Damızlık Kızın Öyküsü kitabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir Delinin Hatıra Defteri - Nikolay Vasilyeviç Gogol

Nikolay Vasilyeviç Gogol tarafından yazılan Bir Delinin Hatıra Defteri, 1842 yılında ilk kez basılan tek perdelik bir oyundur. Hikâye, Petersburg'da yaşayan ve aşık olduğu kadının ilgisini çekmek için deliliğe bürünen yoksul bir memurun günlüklerinden oluşmaktadır. Bir Delinin Hatıra Defteri - Nikolay Vasilyeviç Gogol'a buradan ulaşabilirsiniz.

Hayvan Çiftliği - George Orwell 

Hayvan Çiftliği, George Orwell tarafından yazılmış, ilk kez 1945 yılında yayımlanmış mecazi bir dille yazılmış, fabl tarzındaki siyasi bir hiciv romanıdır. Roman, 18. yüzyıl Rus Devrimi'ni ve ardından gelen Sovyet rejimini alegorik bir şekilde anlatmaktadır. Hayvan Çiftliği - George Orwell kitabına buradan ulaşın.

Sineklerin Tanrısı - William Goldin

William Golding tarafından yazılan ve ilk olarak 1954 yılında yayımlanan Sineklerin Tanrısı, bir grup İngiliz erkek çocuğunun ıssız bir adaya düşmesi ve vahşi ve ilkel bir topluma dönüşmelerini anlatan alegorik bir romandır. Roman, uygarlığın ve ahlakın kırılganlığını, insan doğasının karanlık yönlerini ve kaosun tehlikelerini keşfetmektedir. Sineklerin Tanrısı kitabına buradan ulaşabilirsiniz.

Kadınlar Ülkesi - Charlotte Perkins

Kadınlar Ülkesi, Charlotte Perkins Gilman tarafından yazılmış ve ilk kez 1905 yılında basılan ütopyacı bir romandır. Roman, 20. yüzyılın başlarında Amerika Birleşik Devletleri'nde geçen ve kadınların toplumda baskın role sahip olduğu Ellador adında hayali bir ülkeyi anlatmaktadır. Kitabı satın almak için buraya tıktık.

Kızıl Veba - Albert Camus

 

Camus'nün en bilinen eserlerinden biri olan Kızıl Veba, Cezayir'de bir liman kentinde patlak veren veba salgınını ve bu salgının insan psikolojisi üzerindeki etkilerini anlatan etkileyici bir romandır. Bu klasik eser, günümüzde de geçerliliğini koruyan varoluşçuluk ve ahlak felsefesi üzerine derin düşüncelere sevk ediyor. Şimdi indirimde buradan ulaşabilirsiniz.

Kitaplar ve Sigaralar - George Orwell

George Orwell'ın 1946 yılında yayınlanan Kitaplar ve Sigaralar eseri, yazarın edebiyat, sanat, politika ve toplum gibi konulardaki keskin gözlemlerini ve özgün fikirlerini içeren bir deneme derlemesidir. Eser, Orwell'ın sahaflık ve eleştirmenlik gibi farklı alanlarda edindiği deneyimlerinden yola çıkarak kaleme aldığı makalelerden oluşmaktadır. Kitaplar ve Sigaralar - George Orwell kitabı burada.

Entelektüelin Kutsal Kitabı - Bertrand Russell

Russell'ın bu eseri, entelektüel olmanın ne demek olduğunu sorguluyor ve özgür düşünme, eleştirel düşünme ve etik gibi konularda önemli tavsiyelerde bulunuyor. Özellikle günümüzün bilgi bombardımanı altında kaybolmuş hissedenler için oldukça aydınlatıcı bir kitap. Entelektüelin Kutsal Kitabı - Bertrand Russell için buraya tıktık.

Başlangıç - Dan Brown

 

Dan Brown'un Robert Langdon serisinin ilk kitabı olan Başlangıç, gizem ve macera dolu bir hikayeyle okurlarını sürükleyici bir yolculuğa çıkarıyor. Langdon, semboller ve kodlar aracılığıyla gizemli bir komplonun izini sürerken antik tarih ve sanat eserleri hakkında da bilgi edinme fırsatı buluyor. Başlangıç - Dan Brown kitabına buradan ulaşın.

Zaman Makinesi - H.G. Wells

Bilim kurgu denilince akla ilk gelen yazarlardan biri olan H.G. Wells'in bu eseri, zamanda yolculuk fikrini anlatan klasik bir romandır. Zaman Makinesi, okurlarını fantastik bir maceraya sürüklerken bilim ve teknolojinin sınırlarını da sorguluyor. Zaman Makinesi - H.G. Wells kitabına  buraya tıklayarak ulaşın.

Akıllı Yatırımcı - Warren Buffett

Akıllı Yatırımcı, Benjamin Graham tarafından yazılmış ve ilk olarak 1934 yılında yayınlanmış bir yatırım rehberidir. Kitap, değer yatırımcılığı ilkelerini ve uzun vadeli yatırım başarısı için bir çerçeve sunar. Akıllı Yatırımcı, tüm zamanların en etkili yatırım kitaplarından biri olarak kabul edilir ve birçok yatırımcı tarafından bir yatırım kutsal kitabı olarak kabul edilir. Akıllı Yatırımcı - Warren Buffett kitabına buradan ulaşın.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER